Начало > Новини > Съдържание

Материалът на бани с добър винил зависи от високия брой на Denier

Nov 21, 2017

"Дение" е термин, който може да е непознат за външната страна на печатарската индустрия, но е важно да се разбере, когато се обсъжда материал от винилови банери . Дение е единица за измерване, която се използва за определяне на дебелината на влакната на отделните нишки или нишки, използвани при създаването на текстил и тъкани. Полиестерът се измерва чрез теглото на нишката (дение) и плътността на тъканта (нишки на инч) или броя. Колкото по-високо е дение, толкова по-силен е материалът. Първият брой бройки на дение е количеството нишки в посоката на машината (основата), а второто число е броят на нишките в кръстосана посока (попълване). Тъканите и печатните медии с висок брой дение са склонни да са дебели, здрави и издръжливи. За разлика от тях, материалите с нисък брой дение са склонни да бъдат чисти, меки и копринени.Винилови банери са тъкани от два материала - полиестерна мрежа (scrim) и винил. Мрежата от полиестер осигурява допълнителна якост. Високият брой на денирите за окото обикновено означава по-гладък винил. Обикновено банерът е между 150 и 1000 души, като правилото е, че колкото по-голям е дение, толкова по-силен и по-издръжлив е материалът. използваме само висококачествен материал от винилови банери с брой 1000 x 1000 дение. Това висококачествено матово покритие с предно осветен бял материал от 13 грама увеличава всеки винил банер, който създаваме за по-добро качество на изображението и по-голяма съпротива при разкъсване и огъване.

cold laminated frontlit banner

1000D frontlit banner material

13oz backlit banner material

pvc frontlit flex banner


Denier Оценени за вътрешни и външни банерни дисплеи

Висококачествените винилови банери с висока денивелация са идеални за използване на открито и осигуряват траен, екологичен начин за рекламиране на бизнес или организация. Това е броят на десетките дение, използван при създаването на винилови банери, които придават необходимата сила, за да могат банерите да се съпротивляват на външни елементи и общи стресови фактори като вятър, дъжд, екстремни студове и директна слънчева светлина, дение броя, ще предизвика външен знак да отслабне и да стане крехка. Експозицията на елементите поставя повече предизвикателство за външните винилови банери, които вероятно са най-използваните външни носители. Високият брой на дение е важно, за да се осигури банерният материал, който е достатъчно силен за сериозно експозиция на открито. За съжаление, на пазара има много евтини материали, които в крайна сметка няма да издържат. Както винаги, ще получите това, за което плащате: по-евтиният винил и ламинатите няма да издържи толкова дълго.

Всеки винил не е създаден равен


Виниловият материал е снабден с интегриран блокиращ слой, който осигурява 100% непрозрачност, за да гарантира, че всеки банер може лесно да бъде прочетен с максимална видимост. При по-ниски банерни материали, директна слънчева светлина или дори осветление на околната среда зад дисплея може да доведе до появата на съобщение или изчезване. Въпреки това, блокиращият слой в нашия материал от винилови банери позволява печатни изображения и графики да запазят своята жизнена визуална привлекателност дори при условия, при които директно слънце или други източници на светлина се намират в задната част на знамето на банера. Гладкото матово покритие, което използваме, също е внимателно подбрано, за да поддържа визуалната цялост на отпечатаните изображения, матовото покритие предотвратява отблясъците на слънцето от визуално възпрепятстване на отпечатаното съобщение, като елиминира лъскавите отражения.