Начало > Новини > Съдържание

HDPE композитни Geomembrane за депото

Mar 22, 2017

HDPE филм е кратък за "висока плътност полиетилен филм". HDPE се появява с отлични околната среда стрес крекинг съпротивление, устойчивост на ниска температура, устойчивост на стареене, корозионна устойчивост, може да се използва в широк температурен диапазон (-60-60 градуса по Целзий), както и продължителна открит употреба (50 години). HDPE филм е широко използван в живота в депото, против стичане депонирането на твърди отпадъци, отпадъчни води лечение растителна изкуствено езеро стичане, стичане контрол

HDPE композитни geomembrane е нов тип на геотехнически материал, който се прави от синтетични влакна (или стъклени влакна), се усложнява с композитни geomembrane.

HDPE композитни geomembrane е различен от обикновените geomembrane. Му-голямата особеност е, че пресечната точка на основна и вътъчна не огъват, всяка в плоски състояние. Реда на обвързване се използва да се обвърже двете здраво и могат да бъдат изцяло и равномерно разпределени и може да понесе външна сила и разпространение стрес, и когато външна сила се прилага за разкъсване на материала мигновено, прежди могат да бъдат събирани по Първоначално пляскане и силата на разкъсване се увеличава

Характеристики

Висока якост, ниска разтегливост, еднакви вертикални и хоризонтални деформации, високо разкъсване съдържание, добра устойчивост на износване, силна вода съпротива.

Основна функция:

1Стичане контрол и дренажни функции в един, с изолация и укрепване и други функции.

2Висока якост, Кори якост, устойчивост на високи пробиване.

3Дренажен капацитет, коефициент на триене, коефициент на линейно разширение е малък.

4Добър стареене съпротива, широк температурен диапазон и стабилно качество.

HDPE композитни geomembrane:

1Отлична гъвкавост, устойчивост на стичане, удължение и износоустойчивост;

2Той има добра изолация и устойчивост на пробиване;

3Не химическо замърсяване;

4Устойчивост на киселини и алкални и разнообразие от химически вещества, добри дименсионна стабилност, добро сцепление, лесна за строителство.

Приложение

1Околната среда канализация Инженеринг (например ТБО, пречиствателна станция, токсични и опасни вещества в областта на geomembrane, опасни товари склад, цех и др.)

2Водни conservancy и гражданското строителство (река \ езеро \ резервоар \ язовир стичане контрол, включване, подкрепление, стичане контрол на канали, вертикални ядро стена, наклон защита и др.)

3Общински работи (подлези, подземни работи на сгради и покриви цистерни, Градина на покрива против стичане, канализационни тръби накладки и др.)

4Озеленяване (изкуствено езеро, езерце, голф игрище езерото дъното, наклон защита и др.)

5Нефтохимическа (химически завод, рафинерия масло резервоара, против разваляне, химична реакция басейн, утаяване резервоар подплата, две подплата)

6Добив (мивка, купово излужване резервоар, пепел двор, дребни язовир стичане превенция и др.)

7Трафик услуги Инженеринг (магистрала фондация подкрепление, водосток стичане контрол)

8Селско стопанство (резервоар, басейн с питейна вода, вода за съхранение на езерото, стичане контрол на система за напояване)

9Аквакултури (скариди езера облицована езера и др.)

10. Замърсяващите предприятия. Захарна рафинерия и др.

QQ图片20170322173908.jpg

QQ图片20170322173915.jpg

QQ图片20170322173921.jpg

QQ图片20170322173926.jpg