Начало > Новини > Съдържание

Как трябва да ултратънки светлина кутия правилно прилагат LED светлинен източник?

Aug 04, 2017

Развитието на LED в различни области, в пазара на ултра-тънък светлинна клетка, LED осветител и постепенно замени T4, настигнат от зад Флуоресцентна лампа, LED осветител доминира пазара на ултра-тънък светлинна клетка, следи от малки да се за да обяснява приложението на LED светлинен източник в полето за ултра-тънък лек


14951652767393461.jpg


  1. използва главно в high-end светеща кутия продукти светлинен източник. Особено 5050 кръпка източника на светлина. Такива SMD светлинен източник Лумен стойност 18-20lm, светлина източник ниво подобрение, но също така ще трябва да поддържа захранването, лека плоча за употреба и други части на качеството подобрение, така че този вид на лампа кутии са често относително високи цени, популярност не е висока.  2. Е руслото на 3528 кръпка светлинен източник, е избран от повечето светлина кутия фабрики, такива води, има леко качество разлика, най-важният параметър е стойността на лумена. Тъй като качеството на чипове избрана обикновено има 4-5 лумена и 6-7 лумена. Но не можете да погледнете в стойността на лумена, защото има също няколко пъти чип, за да направи високо Лумен светлинен източник, този път неминуемо ще повлияе на живота на източника на светлина.


  3. Е класът светлина - emitting diode LED светлина източник, той също е първото поколение на LED, прилага към ултра-тънък светлина кутия също е по-рано, в момента също е най-ниската цена, потреблението на енергия на живота е относително слаб. Но все още има някои леки кутия фабрика в използването на този тип светлинен източник, от ъгъла на анализ за ефективността на разходите, този вид на LED не е толкова добро, колкото Т4. Причината е, че цената е ниска.


Горните три категории са всички LED източници на светлина на пазара, и включване на прилагането на ултра-тънък светлина кутия е втората категория. Разбира се висок клас светлинна клетка потребителите на първата категория все още предстои да бъдат популяризирани. Що се отнася до трета категория тя може да бъде напълно изоставени.