Начало > Новини > Съдържание

Как да кандидатствате филм без адхезия към Windows

Dec 02, 2017

Как да кандидатствате филм без адхезиви към Windows

Независимо дали искате да увеличите енергийната ефективност на вашия дом, оцветяване на прозорците за неприкосновеност на личния живот или просто персонализиране на жилищното пространство, можете да намерите прозорец на пазара, който да отговаря на вашите нужди. Лепилните прозоречни филми са лесни за монтаж, отколкото за фолиото с прозорци, залепени с лепило - те не се придържат към себе си или към вас, докато се опитвате да ги обесите и те се придържат здраво към прозорците ви с помощта на статично електричество. Единственият специален инструмент, който трябва да инсталирате, е чистачката, която обикновено идва с продукта.

windows film


1

Измерете пространството на прозорците, което планирате да покриете, освен ако не поръчате потребителски филм, който пристига вече нарязан на размери. Добавете 1/2 инча към 1 инч към всяка от измерванията на страните, след това използвайте молив и прав ръб, за да рисувате шаблон за размерите на прозореца върху поддържащата хартия на филма. Отстранете излишния филм с нож за комунални услуги.

2

Промийте прозореца внимателно с почистващ препарат за прозорци, след което го изплакнете с чиста вода. Измийте ръцете си, за да избегнете повторно замърсяване на прозореца.

3

Напълнете спрей бутилка с вода и добавете капка или две течен сапун. Загрейте прозореца с много вода. Изсушете ръцете си, за да избегнете намокряне на подложката, което ще наруши статиката.

4

Отлепете прозоречното фолио от задната хартия. Поставете страната на фолиото, която е в контакт с хартията, върху прозореца. За големи листове прозоречно фолио, запишете си приятел, който да ви помогне да го изгладите на място.

5

Плъзнете филма до желаното от вас място в прозореца. Натиснете големи въздушни мехурчета до ръба на фолиото и излезте отдолу с ръката си.

6

Почистете допълнителните 1/2 инча до 1 инч от всяка страна на филма с ножа за комунални услуги, освен ако не използвате продукт, който вече е на правилния размер.

7

Пръскайте външната повърхност на филма със сапуна и водния разтвор. Натиснете всички останали въздушни мехурчета от средата на филма до ръбовете с помощта на чистачка. Изгладете всички мехурчета и преместете филма, ако е необходимо.

8

Загрявайте ръба на филма със сешоар на най-ниската си настройка, ако ръбът е изкривен или натегнат. Когато филмът се отпусне, поставете сешоара настрани и натиснете филма направо с ръце, докато не го почувствате готин.