Начало > Новини > Съдържание

Как да рекламирате успешно на билбордове

Oct 30, 2017

Ако сте нов за реклама , задачата да разберете как искате да се приближите до нея може да изглежда обезсърчително.


Изберете Вашето местоположение

Първата стъпка за рекламиране на марката ви на билборд е да определите кой искате да рекламирате и къде искате да рекламирате. Искате ли едно място? Няколко местоположения? Искате ли да насочвате към конкретна демографска или разнообразна демографска група?

Обичайна поговорка в областта на недвижимите имоти е "местоположение, местоположение, местоположение" и въпреки че това не е недвижимо имущество, същото важи и за външната реклама. Имаме достъп до много информация за всяко местоположение, което предлагаме, така че, ако не сте сигурни за най-доброто разположение, обадете ни се и ще Ви напътстваме в процеса.


Изберете вашия продукт

След това ще трябва да определите вида на продукта, на който ще рекламирате. Ashby St. Outdoor предлага отлични опции, включващи дигитални бюлетини, постоянни бюлетини, ротариански бюлетини, билбордове TriVision и дори плакати TriVision . Всеки продукт има уникални предимства и служи за различни цели, така че е важно да разберете кой продукт искате и защо. Ние сме тук, за да ви помогнем, ако имате нужда от идеи или изясняване коя опция е най-подходяща за Вашите цели.


Създайте вашето произведение

След като сте решили кой продукт искате да използвате, следващата стъпка е създаването на произведения на изкуството! С външна реклама е важно да запазите посланието си кратко и на място и да предложите силни емоционални изображения, за да го комплиментирате. Тъй като външната реклама е форма на прекъсване на маркетинга, имате само няколко секунди, за да предадете смислено послание. Нашият творчески екип е тук, за да ви помогне с вашите дизайнерски идеи и да ви предложи обратна връзка, за да ги подобрите, така че рекламното послание да заснема най-голяма видимост и да генерира най-добра възвръщаемост на инвестициите.


Оценка на разходите и разбиране на възвръщаемостта на инвестициите

След като вземете решение за произведението и съобщението си, ще трябва да оцените наличността на разходите и местоположението. Разходите за външна реклама, гъвкавостта и наличността варират значително, затова е важно да се свържете с нас, за да можем да Ви предоставим най-добрите налични цени за пазара. Също така ще Ви помогнем да оцените възвръщаемостта на инвестициите си за дадено местоположение, така че да можете да разберете какво да очаквате от рекламните си разходи.


digital bulletins

Плакати на TriVision


rotary bulletins

постоянни бюлетини


TriVision billboards

бюлетин бюлетини