Начало > Новини > Съдържание

Как да разберете разликата между пилоните признаци и паметник знаци

Nov 16, 2017

Когато купувате скъпи елементи, понякога имате разкаяние купувача. Това понякога може да се случи при закупуване на големи първична идентификация знак за вашето място. Може би сте си купили пилоните знак, но сега забелязвате че стилен паметник знаци обяви местоположенията на вашите съперници. Избрахте неправилно? Твърде късно ли е да се впише в вашите конкуренти чрез премахване на вашия пилоните знак? Днес ние ще да разгледаме разликите междупилоните знациandПаметник знации ви помогне да решите, която е по-добре за вашите цели.

Pylon Signs

пилоните знаци


monument signs

Паметник знаци


Кой е вашата целева аудитория?

Повечето паметник знаци са около шест фута висок. Те са изработени от алуминий, тухла и знак пяна. За да ги направи лесно да се види след залез слънце, те могат да бъдат комбинирани с lightbox кабинет. Можете допълнително да подобри полезността на вашия паметник знак чрез включването на читателя дъска с променливо букви или Програмируем LED съобщение дъска.

Обратно пилоните признаци се извисяват високо за вашето място. Когато търговски центрове и други големи сгради поставени пилоните знаци да използва, те обикновено наподобяват гигантски паметник знаци. Или, по-малки предприятия просто може да има своя знак върху висок, мършав полюс. Основната цел на тези знаци е да грабна вниманието на шофьорите от големи разстояния.


Вземат предвид вашите нужди

Където се намира вашата сграда? Тя се намира точно до магистралата? Или, то е на улица, където всички фирми изглежда почти по същия начин? Когато искате да се открояват от тълпата на един разказ магазини или имате магазин близо до голяма магистрала, струва си да предупреди шофьорите на присъствието на вашата фирма. Една от основните ползи от пилоните знаци е, че те добавят височина си съоръжение и ще помогне да стоят над околните предприятия.


Златната среда

Когато имате нужда от знак с дизайна на паметник но височината на пилоните знак, какво можеш да направиш? Маркери като това често са необходими за Газа молове, където множество наематели трябва да бъдат изброени. За щастие можете да комбинирате двете опции. Например дружества за управление на имот обикновено искат висок знак, че има места за всяка от фирмите в рамките на комплекса.


DERFLEX доставя най-конкурентнипластмасов листза вземане напилоните знациandПаметник знаци

acrylic sheets