Начало > Новини > Съдържание

Наклейка за кухненски стикер

Dec 16, 2019

Shanghai DER New Material Co., Ltd е професионален производител и износител на PVC стикери за кухня в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството на стикери за стена за плочки за кухня .

kitchen wall stickers

Кухненски стикер   се произвежда за   маслена защита на стената , която може да поддържа кухнята, масата, стената чиста и да придобие приятен външен вид. Така че кухненският стикер може да бъде водоустойчив, устойчив на масло, устойчив на плесен, по-дълга употреба на закрито и на открито.

Продуктите за стикери за стенни плочки са модерни, лесни за инсталиране, лесни за почистване и устойчиви на топлина винилови стенни покрития, специални за изолация на кухненско масло. Стикерът за стена DERFLEX използва екологична суровина, без вреда за здравето.

Информация за продукта:
1) Предлага се PVC фолио за стикери с лепило или здрава лепилна подложка
2) Размер: Ширина 0.914m / 1.27m / 1.52m; Дължина на ролката 50м
3) Модел: следвайте изискването на клиентите
4) Цвят: прозрачен, бял, матирано, текстуриран

Полагане на стенните покрития

Фолио за стикери за плочки, стъкло, стена, врата

- Да се използва като табели за кухня и баня.
- Да се използва за украса на стената и вратата на офиса и дома.
- Да се използва като защитен филм.

DER е професионален производител на PVC винилов стикер , нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор на стикер за кухненски плочки или кухненски стикери за стени и ако имате въпроси или изискване за винилов стикер за плочки за стена , моля, свържете се с нас безплатно.