Начало > Новини > Съдържание

PageWide технология и DERFLEX широкоформатен цифров печат материал

Mar 30, 2017

Технология на HP за печат на страници

На 18 април 2013 г. HP пуска в продажба своята втора генерация пълнофункционална технология за печат - PageWide, сега в своята серия ProX от продукти за бизнеса, използващи тази технология. Настолните принтери HP Officejet Jet ProX и MFP в сравнение с цветните лазерни принтери, скоростта му се удвоява, цената се намалява наполовина.

Технологията PageWide Technology чрез редица фиксирани и много плътни дюзи директно спрей мастило на дъното на преминаването на хартията, за да се ускори скоростта на хартиеното печатане.

Технологията има четири характеристики: първо, бързо печатане, отпечатване до 70 страници в минута. Двете са за пестене на разходи за печат, в сравнение с цветния лазерен принтер, цената на всяка отпечатвана страница намалява с 50%. Три е много високо качество на печат, доверие. Четири са съвместими с мрежата за управление на предприятието и работен поток.

Технологията за микро пиезопечат на EPSON

Технологията за мастилено-струен печат на пазара са главно два вида микро пиезоелектрични и горещи мехурчета, което е уникална технология за микро пиезо EPSON.

Микро пиезо технологията на пиезоелектричните елементи може да се постигне чрез регулиране на импулсния контрол на размера на капките, за да се постигне високо покритие в хартията, за да се подобри скоростта на печатане на големи капки скорост на печатане на мастило, да се разчита на малкото мастило с висока точност условията за отпечатване, за да се гарантира прецизността на печатането, това е микро-пиезоелектрическият мастилено-струен печат, интелигентна технология за преобразуване на капчици.

В същото време технологията на пиезоелектричния елемент на пиезоелектричния елемент ще се оттегли назад, след което ще изтече изстрелването, ще намали енергийните спестявания на мастилените капчици и ще намали повърхностното напрежение на течността.

Технологията за микро пиезопечат на EPSON при умерено увеличаване на предпоставката на дюзата, увеличаването на честотата на трептенията и ефективността на капчиците на мастилото, за да се осигури по-висока скорост на печат.

Технология за печат на гореща пяна от Canon

Говорейки за технологията за печат на гореща пяна на Canon, трябваше да спомене технологията си за печатаща глава FINE, всъщност двете са едно и също нещо. Пълното наименование на китайския превод на технологията FINE с плоска плоча за мастиленоструйни печатащи глави, технологията FINE може да доведе до ултра малък обем и може да накара капчиците за мастило да постигнат минимален размер на частиците от 1 micro, за да се гарантира по-деликатен изход на изображението.

Принципът на технологията за термо пенообразно печатане е всъщност технологията за термична мастиленоструйна технология, термичната технология за мастиленоструйни принтери и намаленото изхвърляне на мастилените капчици и способността на технологията за регионална интеграция, могат да направят мастилените капки по-малки.

Друго предимство на намаляването на обема на капчиците мастило е, че честотата на изхвърлените капчици става по-висока. Ниската работна честота, високият брой дюзи и разделителната способност на един печат са основните елементи на високоскоростното печатане. Поради това технологията за термично печатане може да подобри скоростта на печат, като по този начин подобри ефективността на принтера.