Начало > Новини > Съдържание

Галеник гръб винилова лента

Sep 03, 2017

backlit филм се използва като пропаганда продукти, нощно виждане е ограничен поради да видя тези снимки, така че има място в рамката на картината на лампата, лампата е извън живопис, висящи от външната страна. Светлината плат е различен и обикновените дъвка не е същото.


PET backlit film wholesale

осветен от PET


backlit PET film supplier

PVC подсветка филм


backlit PET manufacturerРЕТ филми


backlit филм тип:

Зависимост от използването на светлината тя е разделена слайдове и реклама лек филм

От материал с използването на светлина с прозрачна слайдове, подсветка слайдове, изхвърлили слайдове, Открит светлини и т.н...

Тя е светлина: цифрови цифров спрей факел е лека форма през последните години, е направен от търговски печат оборудване с висока точност на филма е различен от предишните оборудване за производство на голям филм на лазерна светлина.


Това е използването на прозрачни PET спрей светлина или бяло покритие от PET. в субстрата, дебелината е обикновено разделен на 100, 125, 175 микрона

Тип устройство: има основно 3 категории на оборудването за вземане на цифров филм, един от които е микро струен EPSON е пигмент мастило, а вторият е HP пяна термопринтер, принтерът е проектиран да направи външен слаб разтворител.


Backlit филмов материал: обикновено на пазара обща светлина, изработени от акрилни материали, прозрачни РЕТ, бял РЕТ материал и други три вида на клиенти, изборът на какъв вид филм се основава главно на използването на околната среда и използвате клиент да решите.

PET се пръска материал, светлинна пропускливост, добър скованост, печат на екрана текстура глоба, мек и пълен цвят, висока температура, устойчиви, ниска температура, водоустойчив, Анти ултравиолетови, без избледняване. Най-широко може да достигне 3.2 м, подходящ за вътре и извън голямата картина на картината. Употреба: висок клас молове, трафик гара, метро, летище, верига магазини, Магазини мобилен телефон и други места и прави големи рекламни плакати, windows, светлина кутии, Фото студио, и други изкуства и занаяти показват обратно полски повод. Може да има ефект за подобряване на продукта изображение, засилване на ефективността на рекламата. Тези полета в екрана са направени с помощта на вземане на филм.

ГАЛЕНИК тогава биоразградими филм, добра защита на околната среда е също пропускливост се коригира чрез слой, самият филм може да бъде напълно прозрачен; ДОМАШНИ светлина водоустойчива и водоустойчив, водоустойчив филм може да бъде директно подредени в открито опит ако е изложен на времето, еко разтворител е добър