Начало > Новини > Съдържание

Дъска за PVC приложение

Aug 20, 2017

Пяна механизъм

В PVC пяна продукти, с ултра високо молекулно тегло полимер цел: един е да се насърчава сливането на PVC; две е да подобрите силата на стопилката на PVC пяна материал, да се предотврати балон коалесцентен да получат еднакво пенообразуващи; три е да се гарантира, че стопилката има добра ликвидност, за да получите продуктите изглеждат добре. Поради различните пяна продукти, производители на продукти, оборудване, технологии, суровини и система за смазване са били използвани, така че ние разработихме пяна регулатор с различни резултати, за да отговорят на различните нужди на потребителите.


PVC foamboard supplier

PVC пяна съвет


PVC foam board wholesale

PVC пяна лист


PVC foamboard manufacturer

Дъска за PVCКласификация на разпенен листове

По различните пяна курс тя може да бъде разделен високо пенливост и ниска пяна. Според степента на твърдост на тялото, пяна, тя може да бъде разделена твърда, полу твърда и мека пяна. Според структурата на балон то може да бъдат разделени в затворена клетъчна пяна и пяна с отворена клетка. Общата PVC пяна лист принадлежи към твърда затворена клетъчна ниска пяна лист.


Прилагане на PVC пяна лист

PVC пяна лист има предимствата на химическа устойчивост, устойчивост на атмосферни влияния, retardancy пламък и т. н. Той се използва широко в много аспекти, табели, знаци, билбордове, дялове, сграда дъски, мебелни плочи и така нататък.


Ключови фактори за оценка качеството на разпенен лист

За пяна материали размер и еднородност на балона са ключови фактори, влияещи на качеството на листа. За ниско пенлив листов материал тя е малки и еднакви балон дупки, добър издръжливост, висока якост и добро качество на повърхността. Като се има предвид плътност на разпенен лист само малки и еднакво мехурчета имат възможност за по-нататъшно намаляване на плътността. Това е трудно за по-нататъшно намаляване на плътността, когато пяната е голям и разпръснати.


Основните точки на PVC пяна контрол на процеса

Дунапрен Лайсна е разделен на три процеси: формирането на балон ядра, разширяването на балон ядра и втвърдяване на мехурчета. За PVC пяна лист с химическа пяна агент разширяването на балон ядро играе решаваща роля в качеството на разпенен листа. PVC е направо верига молекула, молекулна верига е кратко, ниско стопи сила, в балон надут в балон в този процес, не е достатъчно да се стопи опаковани газови мехурчета, лесно да се преливат в bullae, намаляване на пяна лист качеството на продукта.
Ключов фактор за подобряване на качеството на PVC пяна лист е да подобри силата на стопилката на PVC. Има много начини да се подобри силата на PVC се стопи от анализа на обработката характеристики на полимерни материали, но най-ефективният начин е да добавите добавки, за да подобрите силата на стопилката и да се намали температурата на обработката. PVC принадлежи на аморфен материал. С увеличаване на температурата на стопилката силата на стопилката намалява, докато силата на стопилката се увеличава с намаляване на температурата на стопилката, но ефекта на охлаждането е ограничен и играе само поддържаща роля. ACR обработка агент има функция за увеличаване на стопилката сила, сред които пяна Модификатор е най-ефективно. Силата на стопилката се увеличава със съдържанието на пяна Модификатор. Общо казано като винт има достатъчно диспергиране и смесване способност, е по-ясно да добавите висок вискозитет пяна регулатор да подобрите силата на стопилката.


Ролята на технологични добавки в PVC пяна листове

ACR обработка на СПИН може да насърчаване на топене на PVC, подобряване на покритие, подобряване на еластичността на стопилката и увеличаване на удължение и силата на стопилката. Това е полезно да обвива мехурчета и да се предотврати мехурчета колапс. Имат голямо влияние на плътността на молекулно тегло и дозировка на регулатор на пяна на разпенен листа: с увеличаване на молекулното тегло на PVC, подобряване на силата на стопилката, по-ниска плътност на разпенен лист може да направи, имат същия ефект и подобряване регулатор на дозата. Обаче този ефект не е линейна, увеличението на молекулно тегло или увеличаване на дозата няма да бъде много очевидни за намаляване на плътност и плътност ще са склонни да бъдат постоянни.
Има важна връзка между агент за контрол на пяна и пяна агент, пяна и пяна лист плътност регулатор е точка на равновесие, в допълнение към точката на равновесие, не се влияе от плътността на разпенен лист, пенообразувател съдържание е константа, тоест за увеличаване на размера на разпенващ агент може да намали плътността, причината за това явление е количеството на пяна регулатор под определена сума, силата на стопилката на PVC е ограничен, водещи до прекомерно газови мехурчета колапс или сливане.