Начало > Новини > Съдържание

PVC цветен котешки плот за виниране на винил за рязане на плотер

Feb 14, 2020

ПВЦ плоскостта от пяна има характеристиките на антикорозионна, влагоустойчива, плесенясаща, не абсорбираща, пробиваема, нарязана, планова, лесна за термоформоване и горещо огъване. Основен слой на кутията, вътрешна и външна декорация, строителни материали, химическа промишленост и други области, рекламни табели, печат, копринен екран, мастиленоструен печат, компютърни надписи, опаковане на електронни инструменти и други индустрии.

pp sheet(1)

Какви са характеристиките на PVC пяна ?

    

1. Защита на околната среда:

До известна степен таванната плоскост следва предимствата на PVC пяна и е екологична. Той е не само антибактериален и противообрастващ, но и 100% без вредни вещества като азбест и нокти. Особено под призива за нисковъглеродна защита на околната среда все повече хора избират да използват екологично чисти таванни панели.

2. Обработка:

Материалът на декоративната дъска има светлинна специфична гравитация, висока якост и ръбът на дъската не е лесен за повреждане. Транспортирането и монтажа са удобни и лесни за обработка.

pp sheet(3)

3. Декорация:

Мащабът на приложение е широк, моделите са разнообразни, цветовете са богати, а декорацията е много силна. Може да се използва като мащабни тавански дъски или извити тавани. Може да предостави на дизайнерите богато пространство за въображение и да проектира уникални визуални ефекти. Изискванията към дизайна на стила също предоставят на собственика разнообразни опции.

4. Термично съпротивление:

ПВЦ плоскостта от пяна има много добра устойчивост на топлина, което може да намали влиянието на външния свят върху температурата в помещението и да увеличи стойността на топлоустойчивостта според спецификациите на използвания продукт, което е благоприятно за енергоспестяване. Подходящ е за помещения без покривна изолация или климатик.

5. Ефект на звукопоглъщане:

Колкото по-кратко е времето за реверберация на закрито, толкова по-добър звуков ефект на закрито. Може да достигне ефекта на звукопоглъщане, което може ефективно да регулира вътрешното ехо, да намали шума и да подобри яснотата на звука. Създайте добра работна среда. Може да се използва широко в офиси, медицински институции, хотели, търговски центрове, класни стаи, конферентни зали, конферентни зали, театри и други места с по-високи изисквания за звукопоглъщане.

pp sheet(2)

 

Ако искате да научите повече за дъската от PVC пяна, моля, свържете се с мен безплатно. Ще се радвам да ви подобря повече информация за него.

Моят WhatsApp: 008618701920943

Моят имейл: janet@derflex.com