Начало > Новини > Съдържание

PVC участък таван филм Q&A

Jul 14, 2017

Какво еПростри таван?

Участък таван е просто и елегантно решение за декорация на вашия интериор.

Участък таван е таван структура, която се състои от PVC фолио, профили, вмъкване и други компоненти.

PVC фолиопроизвежда се по чертежа на главния таван.

Алуминиев профил е приложен към стени из стаята. Под влияние на топлина пистолет мембраната се простира която помага да се направи съвършено Гладката повърхност на участък таван.

PVC филмиидват в разнообразие от цветове и текстури (матирана, блестящ, сатен).

stretch ceiling film manufacturer

PVC таван филм поименно


stretch ceiling film supplier

PVC участък таван филм


stretch ceiling film wholesale

Простри таван филм

PVC stretch ceiling

Простри таван


PVC stretch ceiling roll supplier

оберлихт таван филм


backlit stretch film

Простри филм подсветка


Как да почиститеОпънати тавани?

Опънатите тавани не изисква специална поддръжка. Поради специалните нестатични ефект те не увеличите праха. Можете да почистите тавана с Уиндекс? и редовни микрофибър кърпа.


Каква е цената на 1 sq.ft.?

Цената на всеки квадратен фут на участък таван е индивидуално. За да разберете цената на участък таван е необходимо да се вземат под внимание вида на мембраната, всички аксесоари и най-важното, на спецификата на вашата стая. Цената зависи от броя на светлините и други тела.

Най-лесният начин да разберете цената на Вашият таван е да заявите безплатна оценка.


СаОпънати таванивредни за здравето?

Опънатите тавани са абсолютно безопасни и не причиняват никаква вреда на здравето си. Те са изработени от материали, които не отделят вредни вещества и не се натрупват статично електричество. Благодарение на тези качества те могат да бъдат инсталирани на практика във всяка област.

Възможно ли е да инсталирате опънатите тавани в помещения с висока влажност и високи температури, например в бани, басейни и сауни?

Най-важният критерий за декорация на банята е устойчивост на всяко ниво на влажност. Ето защо по стените и пода често са облицовани с керамика в баните, andPVC Опънати таванисе използват като таван завършек.

Те са най-добрият вариант за всяко място с постоянно високо ниво на влажност. Основната характеристика на материала е устойчивост към висока влажност, няма никакви петна след изсъхване на водата. Мембраната не мъгла, издържат на висока температура: най-високата един не трябва да надвишава 50 ° c (материалът става много еластична) и не трябва да пада под 0 ° c (за гланцирана мембрани).

Моля, обърнете внимание, че в сауни и вани, където температурата е много висока и достига до 100-120° C, монтаж на участък таваните е непрактично.


Какви са уязвими към опънатия таван?

Не трябва да пипате мембрана с остри предмети, има вероятност да го пробие. При температури под 0 ° c участък таван става трошлив и няма да бъдат засегнати от всяко механично действие.


Колко време отнема да се инсталира на опънатия таван?

Тя deends на сложността на сайта. Средно инсталирането на участък таван в една стая от 150 квадратни метра ще отнеме около 5 часа.


Да водите течове причиняват никаква вреда на опънатия таван?

Ако сте забелязали, че вашата участък таван sagged той е най-вероятно, че имате изтичане над него. PVC мембраната може да побере до 100 литра вода на квадратен метър, но дори 5 литра ще бъде забележим с просто око. Препоръчително е да се свържете с участък таван инсталатора колкото е възможно по-скоро да премахне водата и деинсталирате мембрана. След изтичане ще бъде определен, участък таван може да се инсталира отново.


Колко ще падне участък таван от главното тавана?

Участък таван ще падне от вашия основния таван от поне 3 см (около 1-1/8"). Това е височината на алуминиев профил за опънатите тавани. Но ако главното тавана във вашия район не е отправен, участък таван ще намали достатъчно просто да се скрие на разликата


Основана през 2001, Шанхай DER нов материал Ко, ООД е високотехнологична предприятие с всички жизненост, потенциал и всеобхватна мощ. Компанията се намира в Шанхай и Жейянг площ, уникално място с красива природа и Даровете на природата.

Въз основа на технологично развитие компанията е предприела в група отопитен персонал, които са талантливи в висшия мениджмънт, маркетинг и умения на производство. В компанията голямо внимание се обръща на основните управление, стабилно качество, непрекъснато подобряване на предварителна продажба услуги, продажби и следпродажбено услуги и повишаване на конкурентоспособността на пазара на нашите продукти.

Основните продукти на фирмата:Банер PVC (ПВХ, подсветка, блокада, окото), самостоятелно самозалепващи винил, PVC таван филм, еднопосочни визия винил, полиестерен текстил, цифрови pirnting памук платно, PP и PET банер материал, PVC брезент, ламиниране филм, и др.

От създаването си, фирмата продължава да живее до вярата на: "честен продажба, най-добър качество, хора-ориентация и ползи за потребителите."

Ние правим всичко, за да предложим на нашите клиенти с най-добрите услуги и най-добрите продукти. Ние обещаваме, че ние ще бъдем отговорен чак до края, след като нашите услуги започва.