Начало > Новини > Съдържание

PVC камион корицата плат материал

Oct 16, 2017

Шанхай DER нов материал Ко ООД е производител наPVC брезент камион корица.

DERFLEX е символ на перфектни продукти, напреднали производство оборудване, разширени нововъведение способност и мощни R&D способност сред същите промишленост компании. Основните продукти на компанията саPVC стреч фолио, PVC покритие тъкани, винил, PVC окото и PVC flex банери така нататък. Продуктите на DERFLEX се използват главно ввътрешна украса, палатка, лодка плат, надуваеми плат, камион покритие, торби, въздух канал платразтворител, еко разтворител, UV печат и т. н.


PVC брезент камион корицав Китай

Управление на камион може да бъде опасна и трудна работа. Водачите се очаква да се грижи за и изглежда след техните товари. За да го каса от всякакви външни елементи, е важно да има надеждни и трайни PVC брезент камион покритие от най-добрите доставчици в бранша.

Ние сме доволни да предлагат широка гама от висококачествени PVC брезент камион капаци, които ще отговарят на вашите нужди. Камион фирми трябва качество камион покривала, които са трайни и ще продължи за дълго време. В нашата компания нашите стандартен материал за покривала за камиони е PVC или поливинилхлорид. Материал може да се чувстват като това е гума, но това е всъщност висока плътност поливинилхлорид с найлон окото притисната в средата за да достави повече издръжливост и здравина. Поради дебелината на материала то ефективно могат да издържат повече експозиции UV лъчи, така трае по-дълго и е по-силна.


PVC truck cover tarpaulin fabric

Винил за камиони корица


truck tarps material

PVC камион корицата плат материал


truck covering material

винил за камиони


PVC брезент камион обхващат платКитай

Елемент

Метод за изпитване

Единици

artone

Основен плат

Din6001

N/A

1000 d * 1000 d 20 * 20

Тегло

Din53352

GSM(oz)

750gsm 22oz

Сила на опън

Din53354

N / 5cm

1950/1850

Якост на разкъсване

Din53356

N

310/240

Адхезия

Din53357

N / 5cm

95

Temp съпротива

Din53372

° C

-40/70

Ширина

N/A

М

1.5 Л

FR сертифициране

Б1, M2, Din75200, NFPA701Намокряне напрежение

> 34dan (печат способност)ThePVC брезент камион корицаПолзи

Без значение какво си tarping нужди ние сме тук, за да помогне. Ние производител и продава по поръчка и стандартни размери защитни покрива и камион tarps, които отговарят на вашите нужди. Независимо от индустрията сте в имаме десетки класове и теглата на защитните материал, който ще продължи и отговарят на вашите бюджет. Ако търсите да имаPVC брезент камион корица, тук са основните предимства тя осигурява:

Гниене доказателство, прах доказателство и водоустойчив
Идва в най-различни цветове и размери
Тежкотоварни изграждането
Функции отлично време устойчиви представяне
Отличен printability

PVC брезент камион капацине само защитават товари или материали се транспортират от различни елементи, като кражби, кражба и др., но и на имиджа на компанията. Камион покритие могат да бъдат проектирани и отпечатва с вашата марка или вашето лого на компанията. Това се прави при добавяне на много минимално тегло на камион за да увеличите теглото за товара.

Превозваните стоки са защитени ефективно, докато сте насърчаване на вашия бизнес или марка. Покривала за камиони предлагат забележителен начин за бизнес собственици да рекламират своята дейност, продукти или услуги. Тип на покритието, плат и повърхността картина има огромно влияние върху печат възпроизвеждането, издръжливост, гъвкавост и накъсване устойчивост на материала. Според оперативните търсенето и прилагането покривала за камиони се предлагат в различни ширини, готово, цветове и тежести.

Магазин за най-добро качествоPVC брезент камион корицана пазара

Ако сте собственик камион и се нуждаят от качествено покритие при превоз на стоки, особено в далечни области, инвестиране в най-високо качество PVC брезент камион покритие е задължително.

С броя на фирми и магазини, предлагащи камион капак тя често може да бъде обезсърчително да се намери най-добрия, който ще отговаря на вашите нужди и подходящ за вашия бюджет. За щастие Нашият магазин съхранява голямо разнообразие на покривала за камиони, които ще се погрижат за вашите уникални изисквания. Всеки един от нашите PVC брезент камион покриват внимателно проектирани и изработени да се гарантира, че получавате най-добрата стойност за парите си.