Начало > Новини > Съдържание

PVC винил стикер полимерни и мономерни

Jan 18, 2018

DERFLEX произвежда професионални самозалепващи винилови продукти, за различни приложения, произвеждаме както полимерни, така и мономерен самозалепващ се филмов материал

monomeric self-adhesive film

polymeric self-adhesive film

monomeric self-adhesive vinyl material


Полимерният самозалепващ се филм преминава през полимерния материал, прикрепен към повърхността на боята, за да защити оригиналната боя, декорация на тялото и може лесно да се отстрани, а контрастът на традиционната глазура, покритието, боята и други химични промени на повърхността. Автоматично фолио за тяло е предназначено за авто-фолио и дизайнът на висококачествени поливинилхлоридни филми с нисък вискозитет има атрибути на напълно прилягаща боя на тялото и вътрешни повърхности от различни повърхности, с по-удобна конструкция, предимствата на гъвкавост, дълготрайност, химическа съпротива, прозрачността е по-силна. Тя може ефективно да гарантира точното, безшевно и без въздушно мехурче, което да се прикрепя към повърхността на тялото по време на строителния процес и няма да повреди боята на автомобила. Напротив, тя напълно ще защити оригиналната боя на автомобила.


Мономерният самозалепващ винил материал се използва за рекламиране на открито, които се залепват върху PVC пяна , стъклени врати и всякаква гладка повърхност.

Ако имате още въпроси, моля свържете се с нас за повече информация.