Начало > Новини > Съдържание

Отразяващ винил материал, само отразяващ, не електрически

Nov 30, 2017

В един момент от подаването на знак, някой ще поиска отразяващ материал за означаване . Когато това време дойде, ще трябва да разберете, че отразяващите листове имат уникални свойства и предизвикателства. Това основно ръководство за отразяващ винил ще ви подготви за тези предизвикателства, така че да можете да изберете правилния клас винил и да го инсталирате успешно.

Reflective vinyl material

reflective signage material

reflective vinyl for road signs


Отразяващият винил материал не е самолуминисцентен. Неговите свойства не се виждат при нормална дневна светлина. Той е специално проектиран да бъде видим през нощта, когато е засегнат от изкуствена светлина, като тази от фаровете на моторните превозни средства. Това отразяващо свойство е това, което прави пътните знаци четливи след тъмнината без разходите за електрическо осветление. Поради това понякога има промяна в цвета, която се получава при гледане на отразяващ винил в различни настройки

Бялото отразяващо например е само бяло, когато си върши работата. При нормални настройки за дневна светлина тенденцията е да изглежда леко сивкаво или перлено в другия край на спектъра, черен отразяващ трябва да изглежда различно, когато светлината го удари, защото черното е липсата на светлина. Така че черен отразяващ изглежда кафяв, когато отразява светлината след мрака.