Начало > Новини > Съдържание

Рефлективни винилови материали за ново технологично развитие и проучване

May 10, 2017

Какви са пазарните сегменти за приложения за отразяващи филми?

Рефлективни винилови материали за разработване и проучване на нови технологии


Рефлективни винилови ролки

Рефлективна винилова лента

Отразяващ винил лист

Отразяващ винил меден гребен


През последното десетилетие, с възхода на основната индустрия в Китай, бързото развитие на рефлекторния филм в Китай е бързо развитие в редица рефлективни филмови области, които имат независими права на интелектуална собственост, разнообразие от рефлективни филмови продукти, самостоятелни, не само алтернатива Продуктите за внос, и е извън страната, в редица продуктови области са започнали и чуждестранни отразяващи филм пионер компания предизвикателство, започнаха да се възползват от голям брой от своя пазарен дял. Рефлективната филмова индустрия на Китай през последните години постигна забележителни постижения, но китайските продукти за отразяващи филми са все още празни области, като например рефлективен филм от тип "микро-призма", високи, изтънчени, удовлетворен. Технологиите за производство на отразяващи филми, технологиите за научноизследователска и развойна дейност все още не се подобряват. В допълнение, броят на предприятията за отразяване на филмови мащаби не е много, много малки производители на независими научноизследователски и развойни капацитети са слаби, лош капацитет за управление на бизнеса. Отразяващият филм за бъдещото развитие на пазара неизбежно ще изисква все повече и повече техническа сила, качество на продуктите и по-нататъшно подобряване на разходите за по-нататъшен спад, което на китайския бизнес за отразяващи филми изтъква по-високи изисквания.


Рефлективните материали включват отразяващо фолио, отразяващо мастило, отразяваща маркираща боя, отразяваща кърпа, отразяваща кожа, отразяваща лента, отразяващи копринени тъкани за безопасност. Рефлективен филм е в състояние да отразява, главно в по-голямата част от отразяващия филм съдържа стъклени мъниста с висок коефициент на пречупване, то поради своето съществуване, лицето ще бъде отразено от оригиналната светлина обратно към източника, образуването на феномен на регресионното отражение.

Според стъклените перли в отразяващия филм в местоположението на различните отразяващи филми може да бъде разделен на открит тип, плосък горни две. Изложеният тип означава, че стъклените микросфери са разположени на най-външната повърхност на отразяващия филм и микробните тела са в директен контакт с въздуха. Плосък тип се отнася за стъклени перли, залепени в прозрачна смола, смола и контакт с въздуха, такива материали, добра устойчивост на атмосферни условия, може да отразява цветната светлина, повърхността не е лесна за залепване на прах, дъжд не е засегнат, но структурата е комплекс, изискванията към оборудването Висока, основните продукти са всички видове отразяващи филм, използването на отразяващ филм на магистралата, която принадлежи към този тип.


Понастоящем приложението на рефлекторния филм е съсредоточено главно в двете основни пазарни области, едната е посветена на пазара, а втората - цивилният пазар. Планираният специален пазар вече се формира в значителна степен, тъй като цивилният пазар е огромен потенциал за пионерския филмов филмов американски 3M компании като оптимисти за отрасъла на отрасъла на филмовата индустрия.

Така нареченият специфичен за планирането пазар, по принцип се отнася до закона съгласно националните директиви, трябва да използва областта на рефлекторния филм, като например обществената сигурност, трафик, униформата на персонала на отдела за канализация, пътни знаци, знаци, маркировки, мини, железопътни линии и др. други полеви персонал дрехи дрехи, ремъци и така нататък.

Рефлективното фолио включва пътни знаци отразяващ филм, ретроотражателна боя. Традиционният материал на логото (гореща стопилка, студена боя) не само трябва да отделя много ръчна работа и лесно да произвежда феномен на боя, няма отражение, а в дъждовния дъждовен ден, подобен на земята, необходимостта от силни светлината е едва забележима и се връща Рефлективната лента се отнася до обикновената повърхност на покритието, покрита със слой от стъклени перли, не само за преодоляване на горните недостатъци, а водачът има безопасна безопасност при шофиране.


Пътни знаци

кола декорация

Гаражно паркиране

Входно ръководство


През 1998 г. автомагистралата на Китай достига 8733 километра, багажната линия или националната магистрала е 140522 километра, 20 милиона моторни превозни средства, годишната необходима за отразяващия филм от 8000 тона, отразяващо мастило за 2000 тона, общата стойност на продукцията от 200 милиона юана. В същото време статистиката на Министерството на безопасността на движението показва, че през 1998 г. най-големите страни в света, дължащи се на пътнотранспортни произшествия, са убили 601471 души, само Китай има 78067 души, заемащи първа позиция в света. Според всеобхватен анализ големите градове в нощта на пътнотранспортните произшествия в страната са значително по-високи от деня, пикът на злополуката е съсредоточен вечер от 8 до 10 часа в този период, една от причините е ниската видимост на пътя. Появата на отразяващия филм успешно разреши проблема с "видимостта" и "виждането" на тази нощ.

По-специално, експертите посочиха, че Олимпийските игри през 2008 г., проведени в Пекин, за Пекин и големите градове и туристически градове в Китай, са чуждестранни туристи, които привличат и показват своя имидж на най-добрите възможности. Това е един от най-ефективните начини за създаване на добри знаци, нови и красиви улични знаци, свежи туристически атракции, ярки пътни знаци и добри знаци за станции. Те не само правят всеки ъгъл на града Всички включват концепцията за предупреждение за сигурност, но и шофьорът в многобройната трафик среда има правилен водач и ефективно показване на градоустройствения образ и градския капацитет за управление, за да произвеждат добри социални придобивки. И това изискване е задължено да стимулира развитието на пазара на рефлективен филм - нов момент на икономически растеж. Само за обновяване на марката "Пекин Стрийт", например, Бюрото за управление на движението по пътищата в Пекин за осъществяване на проекта за трансформация на името на улицата, поради вътрешно качество, технически дефекти, проекта на компанията 3M, само един милион спечелени, можете да си представите бъдещите перспективи на пазара за отразяващи филми и рефлективни филми.

В допълнение, отразяващата плат за безопасност може да бъде направена и в санитарни работници и колани, за да се подобри безопасността на служителите. Смята се, че само в района на Пекин, ако всеки персонал дрехи за инсталирането на 0.02 квадратни метра от отразяващи плат, годишното потребление на повече от 10 000 квадратни метра.

Така нареченият цивилен пазар обикновено се отнася до леката промишленост, до мини, железопътни, ученически облекла, всички видове дрехи, облекло, багаж и други полета. С укрепването на осведомеността за безопасността на хората, постепенното разширяване на цивилния пазар, само дрехата индустрия, за да отрази годишния плат, отразяващи кожата, отразяващи ленти общо 15 милиона квадратни метра, а сегашният ни производствен капацитет е не повече от 2 милиона квадратни метра, / 3 сумата на износа за други страни и региони, пазарът има голям потенциал.


Съобщава се, че изследването на Китай за рефлективния филм, започнало в началото на 70-те години на миналия век, "седем пет", "осем пет" периода, Министерството на сигурността, Министерството на съобщенията, Министерството на железниците и други съответни отдели план на проекта, След почти 20 години непрестанни усилия, страната е в състояние да произвежда широкомащабна отразяваща кърпа, отразяваща кожа. Тъй като технологията за производство на отразяващи филми е по-трудна, производственото оборудване не е пълно, вътрешното качество на продукта все още е на ниско ниво, не може да отговори на високоскоростната магистрала и други висококачествени търсения на пазара, така че всяка година Китай до 3 милиона компанията внася около 20 милиона щатски долара от отразяващия филм.

Понастоящем страните в непрекъснатото развитие на безопасността на движението по едно и също време обръщат повече внимание на комфорта и естетиката на отразяващия филм. Не само материалът на субстрата от всякакъв вид, а цветът от едно сребристо до развитието на жълто, зелено, синьо и други цветове.

Особено си заслужава да се спомене, че има високи стъклени перли от отразяващо мастило, които могат да бъдат отпечатани върху дрехите и в зависимост от цвета на субстрата, отразяващото мастило и цвета на тъканта се прехвърлят в близост, през деня и обикновеното облекло. , но когато нощното осветление се появява, шаблонът се появява веднага. Такъв начин на облекло, естетика, безопасност в една, дрехарска индустрия като нова армия.