Начало > Новини > Съдържание

Рефлективен винил стикер, количествено и стандартизирано

Dec 02, 2017

рефлективен винилов Q, установен и стандартизиран: ASTM D4956

Съществуват стандарти за отражение, които определят ефективността на различните филми. Тези стандарти формират основата на правителствените разпоредби и спецификации, които контролират използването на отразяващи винили . Количеството светлина, отразено от отразяващия винил, се измерва и отчита в номер, наречен cd / lux / m2. В светлината, това е отразената светлина, измерена в притискащото устройство, взето под различни ъгли на гледане. Ако искате да сравните отразяващия винил на базата на неговата видимост от различни ъгли, вие ще погледнете тази стойност. Супер инженер Grade white reflective vinyl, например, има оценка 185 при ъгъл на наблюдение от 0,2 ° .

Технически, ако искате да сравните винилите на базата на candlepower, ще трябва да погледнете различни ъгли на наблюдение и различни ъгли на влизане (Не забравяйте, че те са предназначени да симулират реални условия в света.) Рядко имате лукса да четете пътна табела на тъмна нощ, която е точно пред вас. Ако е така, ще я прочетете, а после ще се впуснете в нея). Пълна диаграма на измерената отразяваща способност може да се намери в информационния лист за продукта на всеки отразяващ филм

Но по-скоро, отколкото порите над тези числа, можете просто да проверите, за да се уверите, че винилът, който имате предвид, отговаря на стандарта на индустрията, наречен ASTM D4956.

retro-reflective films

reflective-vinyl-sticker

ASTM D4956:

ASTM е международна организация за стандарти, първоначално известна като Американското дружество за изпитване и материали. Стандартите ASTM се използват за оценка на хиляди продукти. Стандартът D4956 е стандартната спецификация за фолио за обратно отразяване за контрол на движението. Така че, ако винил отговаря на стандарта ASTM D4956, можете безопасно да го продадете и инсталирате за улични знаци. Съществуват обаче десет типа, посочени в стандартите D4956, които обхващат различни приложения и нива на отразяване. Видове I, II и III са различни видове отразяващи филми .