Начало > Новини > Съдържание

Сменяем SAV винил

Sep 06, 2017

Свалящият се SAV е прикрепен към очевидните предимства на мрамор, стъкло, акрилна плоча и така нататък серия от гладък материал, може да се разкъсва без да се оставят следи, за да се защити околната среда.

self adhesive vinyl bubble free

подвижен SAV винил


removable car sticker

сваляем винил за реклама


removable vinyl supplier

стикер за подвижен автомобил


Основни предимства на сменяемия винил:

Силата на сцепление благоприятно за обикновената смола, тъй като технологията е по-сложна, цената е сравнително висока, така че цената е малко по-висока от обикновената дъвка, но бавно ще има повече технологии за използване. Различни от картината, боядисването: вътрешен портрет, се използва във водно мастило; потребителите на автомобили обикновено са слабо печат с мастило с разтворител. Мастилото не е водоустойчива, няма слънце, така че може да се премества дъвка се използват главно в закрити помещения. Автомобилът е водоустойчив слънцезащитен маслен мастило.

Две, прилагането на разграничение:

1, може да се премества дъвка може да се използва само веднъж. Средството за смяна: може да се постави върху стъклото, акрилна, огнеупорна дъска, алуминиево-пластмасова плоча, дървена повърхност се премества в смола, няма да повреди повърхността на долната плоча, за да улесни бъдещата реклама, рекламна клирънс, без да остане остатък. Доброто качество може да се премести назад, дори лепило петна не са остатъчни.

2, автомобилът се използва главно в автомобила (BUS автобуси, таксита, камиони) публикува реклами, реклама, външна реклама, външни знаци, три нагоре. Добро време. Обикновено се отстранява. Но тъй като точността на печат не е в рамките на прецизната портретна точност, така че приложението на закрито по-малко.

3, самият материал може да се премести разликата гума: повърхностно покритие, водата ще паста. Няма покритие на автомобилната повърхност.