Начало > Новини > Съдържание

Производител на ретроотражателни покрития

Jan 08, 2018

DERFLEX е професионален производител и доставчик на светлоотражателни материали в Китай. С опит в продължение на 15 години.

Retro-reflective Sheeting  manufacturer

engineering grade reflective vinyl material

retroreflective sheetingсветлоотражателните листове са покрити предварително с PS лепило, което ще свърже фолиото към основата само с натиск. Налягането може да се приложи с ръчна ролка, чистачка или ролков апликатор. Постоянното свързване няма да се осъществи до 48 часа след подаването на заявлението. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЛИТЕРАТУРАТА да се замразява през 48-часовия период на втвърдяване.


УСТОЙЧИВОСТ: Най-важните свойства на обратно отразяващите листове са отражение, цвят и трайност. От тях трайността може да бъде най-важната, така че специално внимание беше насочено към подбора и използването на суровини и производствена технология, които ще осигурят максимална трайност. От безбройните проведени тестове е установено, че при прилагане, както е препоръчано, от Reflective Vinyl може да се очаква да отговаря на стандартите за издръжливост, дадени по-долу, без ясно покритие. При определени условия на атмосферни влияния в листовете могат да се появят малки пукнатини, но такива пукнатини не намаляват значително дневните или нощните ефекти на знаците.