Начало > Новини > Съдържание

Shade акрил покритие плат

Apr 07, 2017

DERFLEX сянка покрита с акрил плат

 

DERFLEX 5 години не изпарява продуктите за пестене на енергия в тъмен плат, които определят предимствата на влакната, с висока цветна устойчивост преди предене на предене, за да произвеждат модифицирани в съответствие с производството на влакна. С антифулеризиращо въздействие върху околната среда; с 60% енергийна ефективност, добра вентилация, удобни за хора, отдих и богатство, антифулиране, антифулиране, антифулей, експозиция на открито пет години не изчезват характеристиките; Вкуси елегантния стил. Широко използвани с разнообразие от външни и фиксирани външни тенджери , чадъри, яхти и турове, външни дворове или плажни седалки, легла и възглавници и други продукти за развлечение

 

DERFLEX сянка покрита с акрил плат

 

Нашата фабрика е стартирана прежда боядисани тъкани тента тъкан . Цветни, цвят повече от 100 вида модерен и красив, устойчивост на корозия, устойчивост на сълзи, не е лесна за стареене, не е лесно да избледнее, не е лесно да се повреди, устойчива на ултравиолетова светлина, сянка водоустойчива, тъкан не е лесно да има чувство за завеса, тента Използването на кърпа подчертава стойността.

 

DERFLEX сянка покрита с акрилна тъкан Технически параметри:

Анти-ултравиолетови (ANTI-UV) 50+, водоотблъскващи, хидростатично налягане 500-5000MMH2O, устойчивост на светли цветове 5 по-горе

 

Характеристика:

1. Оцветената прежда не е лесна за избледняване, силна светлоустойчивост

2. Платът не е лесен за намокряне, устойчив на дъжд

3.PU покритие за закрепване устойчивост, и подобряване на якостта на опън на фрактура

4. Платнена повърхност гладка и красива, чувствате ясна, без светкавица

5. Висока плътност на преждата, усетете дебела

 

акрил покритие тъканплатно брезент

тентисянка платно


DERFLEX полиестерни тъкани тъкани с високо качество боя боядисване, полиестерни влакна след уплътняване тъкани тъкане, а след това и след водоустойчиво Пу покритие на околната среда и други процеси. Площ грам тегло: 280 грама, водоустойчив рейтинг е по-голяма или равна на 4, устойчивост на цвета 5-6, броя на метра на ролка, средата без ставите, DERFLEX сянка акрилно покритие плат е ролка, ширината е 1,5 метра ширина, има 2 мм грешка, обикновено ролка е 80 метра до 120 метра, може да се персонализира според изискванията на клиента, може да бъде нулево отрязани.

Широко използвани в открито тентиране, градински чадър, рекламен навес, палатка, покриване на лодки, покриване на мебели, тенти за яхти и др.