Начало > Новини > Съдържание

Shade Fabric

Oct 18, 2017

Shade fabricсе отнася до материите, използвани за блокиране на слънчевата светлина и вредните светлина проникване. Той има и други тъкани не са някои от функциите, като например коригиране на вътрешната температура, коригира естествена светлина, чрез крал, и т.н., може ефективно да блокират ултравиолетови лъчи, водещи до образуването на жълта светлина.

shade fabrics

Тъкани белтинг


shading canvas material

оцветяване платно


awning fabric material

тента платно материал


Сянка тъканиса разделени на:екологосъобразни тента тъкани,тъкани кремнеземниandТъкан полиестерова. Основният компонент на екологично чисти тъкани е 100 % полиестер, известен като "полиестер"; стъклотъкан е главно PVC покритие стъклено влакно; полиестерен плат е с PVC покритие полиестерни влакна.


предимство

1. сянка, светлина, вентилация. Може да елиминира до 86 % от слънчевата радиация, но и да запазите вътрешен въздушен поток и може ясно да види сцена на открито. 2. изолация. Shade fabric с други тъкани не са добра изолация спектакъл, значително намаляване на използването на вътрешен Климатик.

3. UV-устойчив shade fabric може да издържи до до 95 % UV.

Огнеупорни за други тъкани огнезащитни изпълнение е много по-добре.

5. влага. Бактериите не могат да се възпроизвеждат, материята не ще мухъл.

6. постоянен размер. Материалът на плата определя че нямат пластичност, не се деформира и поддържа нейната равнинност за дълго време.

7. лесен за почистване. Могат да бъдат поставени във водата скраб.


Приложение

Сянка тъкани може да се използва за:

Ръчно експонацията

Електрически експонацията

ФТС макара скеле

FSS макара скеле

FCS сгъваем таван завеса

Двойна система песен превод сгъваем таван завеса

Синхронизиран мотор сгъваем покрив завеса

Ръчен / електрически сгъваем таван завеса

Редактор на преден план

С подобряване на екологичното съзнание и преследването на нисковъглеродните живот сянка платове все повече се използват за офис сгради, хотел офиси, фабрики, конферентни зали, мултимедия стаи, стълба кабинети, лаборатории, рентген стаи, снимки Изплакване стаи и кина