Начало > Новини > Съдържание

Плувен басейн в синьо слънчеви одеяла

Apr 03, 2017

Име на продукта:

Басейн топлоизолация мембрана PE, басейн капак, плувен басейн, басейн капак изолация кърпа, предпазен филм, плувен басейн, басейн, PE басейн покрива изолация покритие, басейн капак.

Спецификации:

Дебелина: 200um, 250um, 300um, 350um, 400um, 500um, 600um, и др.

Цвят и форма: (квадрат, кръг, овал, шестоъгълник и други форми) могат да бъдат направени според изискванията на клиента.

Материал: Главно за PE (полиетиленови)

Функция на продукта:

1, itprevent прах в басейн, намаляване на разходите за почистване.

2, тя намали изпарението на вода и химически компоненти в басейна, намаляване на водна пара на плувен басейн и оборудване корозия, подобряване на въздушна среда в плувен басейн.

3, по време на деня, отопление на басейн температура на водата, може да намали разходите за отопление на повече от 70 %, пестене на енергия и енергия.

4, нетоксични безвреден, против стареене, анти-UV, против корозия, против приплъзване, водоустойчив, Анти-бактерии, сеизмични компресия, опазването на околната среда, издръжлив, високо качество и евтини.

5, пазят вашия басейн чиста и красива.

6, лека и безопасна употреба.

DERFLEXБасейн, покриващи ПЕНП фолио

 

Usefor:

Тя може да се използва като плувен басейн оборудване, спортни стоки, къмпинг доставки, от слънце и дъжд водоснабдяване, Вътрешен и външен против приплъзване и анти - шок доставки и други материали.

Swimming pool covering Air Bubble Film