Начало > Новини > Съдържание

Брезент страна завеса

Oct 16, 2017

Брезент материалиса били широко използвани като шатри, тенти и камиони покритие,
ПВЦ надуваеми плат,но те и сега са често използвани като страна завеса.


Брезент страна завесае новаторски транспортна система предназначена за по-голяма и по-добра ефективност в транспорта на стоки, като същевременно осигуряват изключителен марка реклама. Странични завеси са разработени да предлагат лесен и бърз достъп до вашите товари или стоки в цялото тяло на автомобила ви, пазени защитени и обезопасени.

timg (1).jpg

PVC покритие тъкан


timg (2).jpg

камион странични завеси


timg.jpg

камион страна завеса материал

Брезент странични завесиосигуряват комбинация от бордови транспорт. Тя позволява лесно разтоварване от страна на превозното средство с допълнителна защита, можете да очаквате от суха ван. Той предлага идеален начин за превоз на големи товари като ги предпазват от външни елементи в един ефективен и удобен начин. Тези странични завеси са предназначени за голямо удобство и максимална издръжливост. Те са изключително стабилни и гарантира, че вашите продукти или стоки са защитени от всички тежки елементи.

Има огромно разнообразие отБрезент страна завеса материалида избирате, и те идват в различни размери и стилове, в зависимост от вашия тип на транспорт и превозни средства. Материалът е силен, UV устойчив и трудно износващи плат, който е покрит с PVC преди тъкане, за да се гарантира устойчивост на разкъсване.


Някои от невероятни ползи и функции на брезента странични завеси включват:

Вода доказателство и здрав

Идва в пожарозащитните материал

Времето устойчиви срещу щети от силни пориви на вятър, градушка, сняг, дъжд и жесток ултравиолетови лъчи

Брезент страна завесаосигуряват гъвкавост на отстрани на плосък ремарке, което позволява транспортни фирми за напълно максимизиране на тяхното оборудване.

Странични завеси за реклама

Камион шофиране е всъщност един от най-ефективните и надеждна форма на външна реклама. Този мобилен маркетинг среда всъщност е известен като един от най-силните и основни рекламни пространства в маркетинг промишленост. Той предвижда мащабни експозиция за всяка услуга или продукт, ви предлагаме.

С PVC брезент тъканипредлагат по забележителен начин за реклама вашия бизнес или марка в много творчески начин. Работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти да получат най-добрите корпоративни съобщения по пътя. От основните логото на марката си с уеб сайта и телефонни номера на пълна цифров печат кампания той може да направи вашето съобщение, доставено експертно и удобно за всички да видят.