Начало > Новини > Съдържание

Текстилни опции за вашите Sling заместител на окото

Nov 29, 2017

Ние носим широка гама от текстилни тъкани . Тези платове са идеални за подмяна на сапани, но те са толкова издръжливи, че имат и много други приложения, като например възглавници за мебели за вътрешен двор, чадъри за вътрешен двор, хамаци, легла за домашни любимци и др. Текстилните мрежести тъкани са изработени, за да издържат на най-суровите метеорологични условия, но все пак осигуряват комфорт и стил.

textilene fabric

textilene mesh

textilene mesh material


Когато искате траен плат, който наистина прави изявление, помислете за линията Textilene Metallic. Той идва в набор от цветове, които добавят блясък и блясък на вашия вътрешен двор или палуба. Добрата новина е, че тези великолепни платове са толкова дълготрайни, колкото и другите опции за текстил.


Textilene's Wicker Weave е тяхната версия на изкуствения дървен външен вид, което ви позволява да създадете естествено изглеждаща външна сцена без да се налага да се грижите за ракита. Просто опитайте да оставяте плетена стол навън навън в продължение на години в слънце, дъжд и студ и ще се чудите колко дълго ще продължи текстилната версия. Единствената трудност при избора на една от тъканите на плетена тъкан е, че едната е по-красива от следващата!

Друга издръжлива опция Textilene е тъканта Textilene 80 . Докато осигурява дълготрайността на другите текстилни тъкани, това също така предлага значителна защита от слънцето, блокирайки до 80% от слънчевите лъчи, така че да имаш съвпадащ чадър, който не е мозък. Тази плат, изработена от полиестер с покритие от поливинилхлорид , ще продължи много по-дълго, отколкото очаквате, и ще ви даде гъвкавостта да създавате координиращи елементи, като например цветове и възглавници, които красиво ще подчертават вашите нови отвори за окото.