Начало > Новини > Съдържание

Развитието на дигитален печат грешки

Sep 10, 2015

Дигитален печат се развива бързо, но има много грешки.

Мит: висока цена
Разходите обикновено се състои от три елемента: амортизация, материали и труд. Но цифрова система за автоматизиране на височина, ще трябва да степен Shang намалени изкуствени разходи на разходите; Оборудване за амортизация, чрез закупуване на оборудване Ши на инвестиции от реши; материалните разходи за мастило прах тип медии за случаи, сега на цифрови машина повече е барабан прах разделяне на, и повечето оборудване барабан на живот са в стотици хиляди на Джан по-горе, прах на цената следва да с прилагане на разширена и намали постепенно; относителна традиционни компенсиране, цифров печат без седан, така че ще спестява разходи за седан. Заслужава да се отбележи, че с увеличаването на потребители, технологията зрялост, дигитален печат на общото равнище на цените е намалял. Той също така прави дигитален печат на греха под контрол, което накара повече клиенти да получават дигитален печат.

Мит: продукти не може да бъде дългосрочно задържане
На първо място можете да направите своя собствена експерименти и поглед към цифров печат печат спестява време разлики. Ще използва традиционните мастило, буквата e-мастило, тонер и печат отпечатва на слънце, след няколко дни ще намерите цифрови Прес разпечатки от традиционните мастило печат трайност. Второ много хора смятат, че дигитален печат печат като традиционни лазерни принтери, отпечатани на печат и копирна машина не е записан за дълго време. Това не е така, сух тонер, например, с нарастващата способност на цифровите принтери печат висок решителност, сега повече от традиционните, дигитален печат използва тонер Копирна техника и лазерни принтери използват фини частици при висока температура на топене процес, тонер пропуски може да разтвори като мастило върху хартия.

Мит 3: дигитален печат е прост процес на цифрови
Поради процеса на дигитален печат е пряк печат от компютъра или печат на хартия (сметачна машина-към-хартия), така че изискванията на дигитален печат трябва да има грим, корекция, обвързваща и автоматизация на целия процес. Така че системата е от решаващо значение за софтуера.

Мит 4: цифров печат качество на печат
Въпреки механична структура използването на доставки и причиняване на качеството на дигитален печат не е просто все още и традиционните печат точно същото, но като цяло, с подобряването на въображаем система, въображаем точност и изхода подобряване на резолюция повишаване на толерантността, медии, в момента, стартирането на дигитален печат е бил в състояние да задоволи търсенето на висок клас печат , а също и да се развиват в посока на по-високо качество. Особено на цвят цифров печат система повече и повече, може да е четири или дори шест цветен, място цветен печат е в състояние да отговори.