Начало > Новини > Съдържание

Правилният винил увива Материал за изстрелване на лодка

Nov 29, 2017

Ключови разлики при обвивката на лодка

Въпреки че има неща, които са подобни между опаковането на превозно средство и опаковането на лодка, има и няколко разлики, за които трябва да знаете, преди да се отпечата дизайна. Първо, вашата лодка ще изпита елементи, които не се виждат на сушата като продължително излагане на вода (и слънце) при много високи скорости.

По-долу има няколко ключови разлики:

Водоустойчив материал

Продължаващо излагане на сурови елементи

Вашата лодка има по-дълбоки извивки

Вашата лодка е изложена на хардуер

Вашата лодка не е камион, така че се изисква персонализиран шаблон

Видове лодки, които обвиваме

Възможно е да можем да увием лодката, дори и да не е в този списък. Искаме само корпус! Така че, ако имате въпроси, обадете ни се днес!

Алуминиеви (John) лодки

Джет ски / Персонални плавателни съдове

Търговски риболовни лодки

Морски плавателни съдове

Бас лодки

Плаване на лодки

Цигарени състезателни лодки

Големи яхти

Барджове и много други

boat wrap vinyl material

vinyl wrap material

boat wrapping vinyl material

Материал на винил обвивка

Също така е важно да знаете, че не може да се използва никакъв вид материал.

Трябва да използвате различен материал, отколкото бихте направили на превозно средство, или пък може бързо да се провали. Имайте предвид, че една лодка ще има непрекъснато побой над нея и може да повлияе на вашата инсталация. Това означава да предприемете стъпки, за да ви помогнем да гарантирате, че винилът ще продължи най-малко един сезон на лодки.

Ето няколко стъпки, които ще предприемем, когато подготвяме вашите лодки, така че да получите по-ясна картина на процеса на опаковане на лодки.

Намиране или изграждане на вашия шаблон

Що се отнася до превозните средства, много монтажници на винил ще използват шаблон, базиран на модела и марката на автомобила. Това ще служи като чудесна основа, когато става дума за проектиране на обвивка. Това няма да работи с опаковане на лодки.

Най-трудната част, когато става въпрос за опаковане на лодки, е да получите шаблон, който да е точен на вашата лодка с измерванията. Въпреки че лодката ще изглежда плоска, когато я разгледате за първи път, има много повече неща, отколкото си мислила.

Всичко това допълнително място трябва да се има предвид, когато създаваме вашия дизайн. Дори когато внимаваме да създадем шаблона, дизайнът може да не е точен, когато се отпечата.

Избиране на материала ви

След като създадем шаблона, трябва да намерим подходящия материал за вашите лодки. В по-голямата си част ще ви трябва графичен винил, който може да се печата на цифров носител. Има много различни видове винил, от които можете да избирате в тази широка категория. Но в по-голямата си част не можете да използвате същия материал.

Когато поставяте този тип винил, това е много по-лесно в приложението. Но има опасност, която може да възникне. Този винилов тип е страхотна възможност за опаковане на автомобили. Въпреки това, когато каналите не са добре запечатани, когато използваните за навиване на водата лодка могат да се движат през каналите и да причинят графика да се откъснат. По-добър избор е винил за смяна на позицията, тъй като предлага известна гъвкавост, като ви позволява да избегнете проблема с водата в каналите.

Почистване на лодката

Когато подготвяте повърхността на вашата лодка, това е добра идея да я измиете. Също така е от съществено значение да премахнете всички видове хардуер, като j-куки и дръжки на гърба, които използвате за теглене. Ако на лодката преди това имаше decals, те също трябва да бъдат свалени.

Понякога лодките се нуждаят от премахване на релсите, които се движат около периметъра на лодката. Препоръчително е да извадите съществуващия силикон, а след това да вмъкнете графиката, преди да го направите отново, тъй като водата наистина ще се удари в района. Искате да гарантирате, че районът е запечатан и когато издърпате външната релса за залепване, това ще ви помогне да се уверите, че е здраво.

Дори ако лодката е наистина чиста, не трябва да поставяте обвивка под водната линия на вашата лодка. Това ще ви помогне да се уверите, че не поднасяте вода под ръбовете. Не искате ръбовете на обвивката да се повдигат, докато пътувате във водата или защото е била изложена на слънчева светлина изобилно.