Начало > Новини > Съдържание

Коя банерна материя е най-добра, банер с винен банер или платно?

Nov 22, 2017

Вашият избор на банерни материали има пряко въздействие върху представянето на банерите по отношение на естетиката, дълголетието и в крайна сметка възвръщаемостта на инвестициите. Вече разгледахме как маркетинговият маркетинг може да бъде мощен начин за популяризиране на вашите продукти и услуги; сега, нека да разгледаме кой тип банер е най-подходящ: материали от винил банер или материал от платно-банер .

vinyl banner rolls

PVC vinyl banner material

cotton canvas material

art canvas banner material

Как банерният материал влияе на естетиката

Вашият избор на банерни материали влияе върху дизайнерската естетика. Платнени банери , например, са отпечатани върху бяла тъкан от полиестер, която се отличава с неотразяващо покритие за плосък, матов облик. Този външен вид работи добре в престижни среди с много светлина, независимо дали е естествено или изкуствено. Имате повече опции, когато става въпрос за голямо отпечатване на банери. Белите матирани винилови банери се отличават с висококачествен фронтален винил с PVC покритие. Не се заблуждавайте от матовото покритие; тези банери могат да промотират ярки, внимателни дизайни на гладките си повърхности. Виновите банери с бяла мрежа имат здрава текстура, благодарение на гримовете им, които могат да се придадат на здрави дизайни. Биоразградимите винилови банери са подобни на банерите от бял матиран винил , като добавената екологична полза е, че те могат да се компостират в депата за отпадъци. Въпреки разликите си, почти всеки дизайн може да изглежда фантастично на някой от тези банерни материали. Това означава, че банерите, отпечатани за търговски изложения и конференции, особено в които зрителите ще се приближават, трябва да избягват окото, защото лесно се виждат на кратки разстояния. Банерите, гледани на разстояние повече от няколко фута, могат да изглеждат добре отпечатани на винил или платно. Както сте на път да видите, средата е много по-важна за подбора на банерни материали.

Използване на закрито или на открито

Както виниловият, така и платният банер са чудесни за употреба на закрито (въпреки че, както вече споменахме, виниловите банери се виждат нагоре-надолу), като и двете изпълняват добре при справедливо външно време. Ако банерите ви ще бъдат на открито за продължителни периоди или ще бъдат поставени в сурови, ветровити, дъждовни метеорологични условия, обаче, винил е окончателен. Съдържанието на окото позволява вятърът да минава през банери без да се разкъсва и няма да бъде отслабен от дъжд. Обаче платките не работят добре при екстремни студове, което може да направи материала крехък . Белите матирани винили, биоразградими винилови и платнови банери могат да издържат на студени условия, но не и на друго сурово време. Ако имате намерение да използвате банера си дълго време, особено на открито, биоразградимият винил трябва да се избягва, тъй като в крайна сметка той ще се разпадне (макар процесът да отнема от три до пет години).

Кой е най-добрият банер?

Най-добрият материал на банера зависи от това къде и къде ще поставите банерите си. Платното, биоразградимият винил и белият матиран винил са отличен избор за закрити банери. Платно и бял матиран винил са чудесни за студените условия на открито - но не и вятър и дъжд. Виното от бяла мрежа е най-подходящо за ветровито, дъждовно, сурово външно време. Следователно най-добрият банер материал е този, който изглежда страхотно и продължава дълго време в своята среда; дълголетието увеличава възвръщаемостта на инвестициите, независимо дали оставяте банер извън месеци или повторно използвате банера си за ангажименти за говорене и търговски изложения. Използвайте информацията в тази публикация, за да направите информиран избор на банер, който ще помогне на бизнеса ви да расте и да печели.