Начало > Новини > Съдържание

Опции за материали за подписване на прозорци

Dec 02, 2017

Първото разграничение, което трябва да направите, когато става дума за прозоречните знаци, е какъв вид лепилен материал използва, ако има такъв. Това е често срещан въпрос и аспект, който предизвиква най-голямо объркване. Техните дефиниции и адхезивни свойства са както са описани по-долу:

Прозорец стикери - стикер е точно както звучи. Един материал за еднократна употреба, който няма да може да бъде преместен. "Стикерите" в този смисъл често се смесват с думата "decal" в индустрията за маркиране. Така че, вместо да търсите или да питате за "стикери за прозорци", това, което най-вероятно търсите, е прозорец "decal".


Прозорец Decals - Window Decals всички имат някакъв вид лепило, което е залепено на прозореца. Това може да се направи отвън, отвътре или дори отвътре навън (тази последна опция се нарича "вътрешно стъкло" и е описана по-долу). Този залепващ материал означава, че действителният ви прозорец е "полу-постоянен". Това просто означава, че когато инсталирате табелката, ще има някаква стая за увиване, за да го регулирате според нуждите, но след като лепилото на рисунката в него ще бъде изключително трудно да се позиционира отново. (Това е точно обратното на нашите decals на стената, които са направени от по-нисък адхезив лепилен материал, който позволява decal да бъде repositionable.Така че, ако търсите нещо, което може да се движи наоколо и е опция без прозорец скок отгоре на страницата ни за облицоване на стени.) Тези типове прозоречни стикери се предлагат в три различни типа, които са изложени по-долу.

window decal film

Прозрачен Decal Decal - Вашият decal ще бъде ясно навсякъде, че самият дизайн не е отпечатан. Те са чудесни за витрини и врати, за да позволят двупосочна видимост - при положение, че вашият дизайн не покрива цялата повърхност на действителния декол. Също така се уверете, че всеки дизайн на тези типове decals има силно контрастиращ цвят, за да се гарантира, че по-малки карикатури могат да се видят от разстояние, ако това е желано.

Clear Window Decal

Непрозрачен декор на прозореца - Непрозрачните декоративни елементи затъмняват видимостта от двете страни на прозореца. Вместо да имате "ясни" части от знака си, където дизайнът не го покрива, това ще бъде непрозрачно бяло. Най-добрият начин да опишете това е като матирано прозорче в банята. Въпреки че не е напълно затъмнено, видимостта през тях е затъмнена от непрозрачността на непечатаната област.

Opaque Window Decal

Перфориран прозорец Decal - Перфорирани прозорци decals са проектирани да позволяват еднопосочна видимост. С други думи, това са признаци, които ви позволяват да виждате от вътрешната страна на вашия бизнес навън, но не обратното. Следователно, можете все още да рекламирате часовете си в магазина, логото на бизнеса си или марката и да се занимавате, докато се намирате в магазина си. Клиентите, които се доближават до вашия магазин, ще могат ясно да виждат стикерите, но няма да могат да се видят вътре в магазина. Това се постига чрез отпечатване върху материал от едната страна на знака, който е перфориран с малки дупки. Тези перфорации няма да повлияят на естетиката на вашия знак, докато създават еднопосочна видимост, която много собственици на бизнес желаят.

Perforated Window Decal

Статични прилепнали елементи - За разлика от традиционните стикери или декорацията за прозорци, статичните прилепнали елементи нямат залепваща страна. По-скоро те се прикрепят чрез статичното зареждане на самия знак и прозореца. Тези признаци лесно се отстраняват и се прилагат отново в различни ситуации. Те често се използват на такива места като пазач на киха в ресторанта, за да рекламират сделки или супи от дните. Статичните прилепи могат също да бъдат ясни или непрозрачни по природа.

Static Clings film

видимост

Непрозрачно статично залепване и замазка - червената част на знака е единствената част от графиката, която се отпечатва. Белият е цветът по подразбиране на материала без мастило.

Перфориран прозорец Decal - Посетителите отвън ще видят графиката и няма да могат да видят в магазина (това понякога се нарича еднопосочно виждане). Графиката няма да бъде видима отвътре в магазина, а ще позволи на хората в магазина да виждат лесно чрез микрозабиванията.

Прозрачен Decal Decal - Ако приемем, че червената част на знака е единственият цвят на графиката, останалата част от знака би била прозрачна.

Опции за нарязване

Halo Cut - "Halo cut" би означавало, че вашият червен кръгъл decal продажба ще има малка граница от приблизително 1/4 инчово ляво около периметъра на decal.

Изрязване на контурите - " Изрязване на контурите" ще намали червения кръгъл знак точно до границата на червения кръг, без да оставя бели граници.

Изрязване на винилови или винилови букви - Ако дизайнът не е кръгъл, а по-скоро колекция от отделни парчета, то това ще бъде нарязано на винил или винил. Тези отделни парчета биха били нарязани точно на форма без граници и след това биха могли да се приложат на подходящата повърхност като отделни парчета, а не като единичен знак.