Материал на маслото от полиетилен

Печатащите полиетиленови торби от петролната промишленост са специално предназначени за петролната промишленост Маслените торбички се използват за зареждане на суровината, т.е. на маслото, смесено с пясък и пръст. След това, след пречистване, се нуждаем от други пластмасови торбички с покритие от PVC, за да държите маслото и другите отпадъци.

Информация за продукта


Маслена промишленост Поли чували Материал материал


Машини за производство на полиетиленови торбички от полиетилен


Печатниците от петролната промишленост са специално предназначени за петролната индустрия. Маслените торбички се използват за зареждане на суровината, т.е. на маслото, смесено с пясък и пръст. След това, след пречистване, се нуждаем от други пластмасови торбички с покритие от PVC, за да държите маслото и другите отпадъци.


Маслени торби брезентови


Плочите от PVC за маслени торбички трябва да са много здрави с пилинг и разкъсване. Нормалната якост на скъсване може да достигне 1000N.


PVC тапи за петролни торбички


Основен продукт на DERFLEX за маслени торбички материал :

:

Номер на частта

Spec.

DG1122

За връзките 1000D * 1000D, 20 * 20, 6050gsm

DG1330

За тялото на чантата, 1000D * 1000D, 30 * 30, 1050gsm

 

За повече интерес, моля, свържете се свободно с нашия отдел за продажби.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на маслени полиетиленови чували от Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени маслени полиетиленови тъкани материал на конкурентна цена и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: Маслената промишленост полиетиленови чували плат, Маслени торби брезентови, PVC tarps за масло торби,
Запитване

You Might Also Like