ЕДНОВЪЗРАЖНИ ВИНЪЦИ ЗА ВИДЕО ЗА ГРАФИКА НА ПРОЗОРЦИ

Подходящи за UV, латекс и разтворители. 160 м бял перфориран мономер с 1,6 мм дупки, черна обратна страна и полу-трайно лепило и филмова облицовка за UV или разтворимо отпечатване.

Информация за продукта

Винили за прозореца на визията "ONE-WAY VISION" - 1 година периферирани винтове

Подходящи за UV, латекс и разтворители.

160 м бял перфориран мономерен винил с 1.6 мм дупки, черна обратна страна и полу-трайно лепило и филмова облицовка за UV или разтворимо отпечатване.

Съотношението винил към дупката е 55:45, което го прави по-добре за гледане в средата на диапазона.

еднопосочен вид винил

перфориран винил

прозорец графика винил


Външни приложения Прозоречните графики върху повърхности с плоски стъкла, показващи реклама от едната страна и позволяващи изглед "вижте" от другата страна.

Вътрешни приложения

Благодарение на еднопосочната видимост, DMT8100 може да се използва за наблюдение в магазини, универсални магазини, запаси и др.

СРОК НА ГОДНОСТ

1 година, когато се съхранява при 15 до 25 ° C и ± 50% относителна влажност (в оригиналната опаковка).


ОЧАКВАНА ДЪЛЖИМОСТ

Очакваната вертикална устойчивост на външния вид на непреработения продукт в Централна Европа (зона 1) е до 1 година. Тази информация се основава на успешен опит в реалния живот и изкуствено остаряване съгласно ISO4892-3. Забележка: Над ламинирането на мастиленоструйния печатен материал се забавя евентуалното изтъняване на цветовете, което може да възникне във времето. Това изчерпване на цвета зависи от качеството на мастилените мастила, ориентацията на отпечатания материал, ъгъла на показване и точното местоположение на експонацията на Globe.


DER Нов Материал е един от водещите виенси за визии за визитки за визуализации за прозоречни графики и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени еднопосочни винили за прозоречни графики на конкурентна цена и винаги можем да Ви предложим продаваните от вас продукти. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: ЕДНОКРАТНИ ВИЕНЗИРАНИ ВИНАЛИ ЗА ГРАФИКА НА ПРОЗОРЦИ, перфориран винил
Запитване

You Might Also Like