PC съвет лист

PC лист, който също може да бъде назован като поликарбонат (PC) кух нд панели и двойна кухи борда. На PC за слънчеви панели са изработени от висококачествени немски Байер Markolon суровини и SABIC БАСЕЙНОВА суровини, използвайки най-напредналите сътрудничество екструдиране оборудване и технология на производство, произведени.

Информация за продукта

  Шанхай DER нов материал Ко, ООД е професионаленPC листпроизводител и износител в Китай, която се занимава с проектиране, разработване и производство наPC пластмасов лист.


1. въвеждането на лист за PC

PC листкоето също може да бъде назован като поликарбонат (PC) кух нд панели и двойна кухи борда. На PC за слънчеви панели са изработени от висококачествени немски Байер Markolon суровини и SABIC БАСЕЙНОВА суровини, използвайки най-напредналите сътрудничество екструдиране оборудване и технология на производство, произведени.

PC transprent листс нейното добро осветление, устойчивост на удар, против стареене, светлина тегло, физическа стабилност и други характеристики стане един от световните най-широко използван като Инженерни пластмаси, както и нова сграда, осветление, материали за декорация с високи зелени опазване на околната среда.


2. Advantage наPC слънце дъската лист

1).Прозрачност: добра светлинна пропускливост изпълнение. PC нд плоча до до 88 % прозрачност.

2). weatherability: повърхността на анти UV коекструдирани слой, може да блокира слънцето чрез ултравиолетова светлина, така че плаката не е лесно да стареене жълто, устойчивост на хубавото време.

3).Звукоизолация: с добра звукоизолация изпълнение, може ефективно да намали шума, е предпочитан материал за магистрала звуковата бариера.

4). устойчивост на въздействието: PC въздействие плоча сила е същата дебелина на обикновеното стъкло 250 до 300 пъти, акрилна плоча 30 пъти, 2 пъти закалено стъкло, "не счупено стъкло" репутация, е производство на Бронирано стъкло от висококачествени материали.

5). пламък: GB GB2424-2006 тест е на невъзпламеними B1 ниво, на горенето ще не произвеждат токсични газове, от огъня самостоятелно гасене воля не допринасят за разпространението на огъня.

6). устойчивост на температура: минус 40 градуса по Целзий до 120 градуса по Целзий, ще има не деформация, механични и механични свойства на значителни промени в влошаване на качеството;

7). лека: лек, издръжливост плоча плътност е само половината от общите стъкло, като по този начин спестяване на транспортиране, премахване, инсталиране и поддръжка на разходите за рамката, и табела могат да бъдат студени, като архитекти-широк дизайн пространство.

8). може да бъде горещо Бенд.


3.Спецификация наPC панели лист

Силата на въздействието 2.1~2.3J/M

Светлина предаване 40 ~ 82 %

Специфично тегло 1.2G / cm³

Коефициент на термично разширение 0.065 мм/m℃
Услугата температура-40℃ ~ + 120℃
Топлинна проводимост 3.0~3.9w/㎡℃
Опън ≥60N/mm
Якост на огъване 100n/m㎡
Модул на еластичност 2400Mpa
На опън в почивка ≥65Mpa
Удължение при скъсване > 100 %

Обща дебелина: 4mm、6mm 、8mm 、10mm、12mm


pc2.jpg

PC лист


pc3.jpg

PC за слънчеви панели


pc4.jpg

PC пластмасов лист


4. прилагането наPC пластмасов лист


PC слънце листовеaшироко използван в открит сградата повторно осветление проекти, като например: спортни места, Гари, летища, търговски центрове, изграждане осветление проекти; коридор пътеката покрив, подслон, тента, паркинг, селскостопански оранжерии, екологични ресторанти; Рекламни щендери, магистрала шумови бариери, Открит и закрит декорация и други полета.

pc 1.jpg

PC листове доставчик


pc5.jpg

PC съвет панел


pc9.jpg

PC transprent лист


pc7.jpg

PC лист


pc for bridge.jpg

PC пластмасова дъска


pc for window.jpg

PC съвет


pc sun board for bikes.jpg

PC лист доставчик


pc8.jpg

PC прозрачен лист


pc6.jpg

PC слънцето съвет


DER е професионалнаPC листпроизводителя, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор наPC съвет лист, илиPC пластмасов листи ако имате някакви въпроси или изискване на pc слънцето съвет, моля свържете се с нас свободно.

Запитване

You Might Also Like