Перфорирани винилови банери за цифров печат

моделът на окото намалява теглото до 8oz, което прави по-големите размери лесни за работа. Перфорираните винилови банери са идеални за витрини и места, където не искате видимостта да бъде напълно покрита, но искате да получите пълен екран отвън. Отпечатайте перфорирани винилови банери и за автомобили - ще можете да виждате перфектно отвътре и да получите хубав дисплей отвън.

Информация за продукта

Перфорирани винилови банери за бизнес

Ако имате нужда от банер за окото, който ще се използва на открито за дълго време, особено опънат между два полюса при ветровити условия, нашите потребителски банери за винил са идеален избор за безпроблемна употреба. Перфориран характер на месинговия винил позволява лесно преминаване на вятъра, без да се улавя в банера и преждевременно да го повреди. Друга готина характеристика на Mesh е полупрозрачното й качество, което ви позволява да го видите частично. В допълнение към въздуха, перфорирана мрежа позволява по-голяма светлина и звук.

Mesh Vinyl Banners

large mesh banner material

mesh banner roll

Изработени от същия силен винил материал като нашите 13- инчови банери , няма компромис в силата; моделът на окото намалява теглото до 8oz, което прави по-големите размери лесни за работа. Перфорираните винилови банери са идеални за магазини и места, където не искате видимостта да бъде напълно покрита, но искате да имате пълен екран отвън. Отпечатайте перфорирани винилови банери и за автомобили - ще можете да виждате перфектно отвътре и да получите хубав дисплей отвън.


DER New Material е един от водещите перфорирани винилови банери за производители и доставчици на цифрови печатни материали, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени перфорирани винилови банери за дигитален печат на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба , Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: перфорирани винил банери, Mesh банер, Mesh винил банери
Запитване

You Might Also Like