Пластмасова покривка за шарка Прозрачна корица

Прозрачната покривна маса с пластмасова покривка е произведена за защита на масата, която може да предпази вашата дървена маса без драскотини, устойчивост на топлина и защита от масло. Така че вашата маса да запази оригиналния си цвят; може също така да защити вашата маса, чиста и хигиенична, водоустойчива и противообрастваща, чиста По-удобна и по-бърза.

Информация за продукта

Shanghai DER New Material Co., Ltd е професионалистPVCшарка покривка прозрачнапроизводител и износител в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството наводоустойчив материал за покривка.

Пластмасова покривка с шарка прозрачна покривна масасе произвежда зазащита на масата, което може да запази дървената ви маса без драскотини, устойчивост на топлина и маслена защита. Така че вашата маса да запази оригиналния си цвят; може също така да защити вашата маса, чиста и хигиенична, водоустойчива и противообрастваща, чиста По-удобна и по-бърза.

Pattern transparent pvc tablecloth

plastic tablecloth pattern transparent cover table water

soft glass table cover

Покривка от PVCпродуктите са вид меки PVC постелки с разнообразие от изискани модни шарки, устойчивост на висока температура и маслена защита. Той е здравословен и екологичен, без формалдехид, модерни, интелигентни алтернативи на традиционните памучни покривки за маса. Меката покривка от стъкло е не само красива, но и значително намалява разходите за почистване.

Елементи

Описание

Дебелина на филма

модел

Дължина (m)

Ширина (m)

DTC15

Модел покривка

1,5 мм

Матова / лъскава / релефна

50

0.914,1.27,1.52

DTC20

Модел покривка

2 мм

Матова / лъскава / релефна

50

0.914,1.27,1.52

DTC30

Модел покривка

3 мм

Матова / лъскава / релефна

50

0.914,1.27,1.52

tablecloth pattern transparent

soft glass PVC sheet

DER е професионаленмеки стъклени покривкипроизводител, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор накристална PVC покривка, иливинил покривка за покривка, и ако имате някакви въпроси или изисквания отПокривка от PVC, моля свържете се с нас свободно. Изпратете имейл до joyce@derflex.com WhatsApp 008615821774106


DER New Material е един от водещите производители и доставчици на пластмасови покривки за маса в Китай, с професионална фабрика, ние можем да произвеждаме висококачествена пластмасова покривка с прозрачна покривна маса на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба . Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: пластмасова покривка модел прозрачен капак маса, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like