Геомембрана за езерна непропусклива мембранна тъкан за засаждане

Геомембраната се нарича още полиетиленова геомембрана, изработена от HDPE непропусклива мембрана. Те са вид полимерно химически гъвкав материал с малко специфично тегло, силно разтегливост, висока адаптивност към деформация, устойчивост на корозия, устойчивост на ниска температура и добра устойчивост на замръзване.

Информация за продукта

Shanghai DER New Material Co., Ltd е професионалистЕзерце непропусклива мембранагеомембрана материалпроизводител и износител в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството настроителство , магистрала, мостов тунел, изкуствено езеро, земеделие.

pond impermeable membrane

Геомембранасе нарича още полиетиленова геомембрана, изработена от HDPE непропусклива мембрана. Те са вид полимерно химически гъвкав материал с малко специфично тегло, силно разтегливост, висока адаптивност към деформация, устойчивост на корозия, устойчивост на ниска температура и добра устойчивост на замръзване.

Непропусклива мембранае нетоксичен и екологичен и има ниска цена на използване, което го прави по-подходящ за водни клиенти, който се персонализира в лъскави, матови и груби стилове, с добри предимства срещу замърсяване, водоустойчивост, маслоустойчивост, анти- мухъл, лесен за инсталиране.

Характеристики на продукта:

1) всички черни и непрозрачни,

2) добро действие против стареене,

3) добра ефективност срещу проникване,

4) устойчивост на киселинна корозия,

5)висока якост на опън.

impermeable membrane

Продукт:

Непропусклива мембрана

Елементи

Спецификация

Тестов стандарт

Ширина

2.5m – 8m


Дебелина

0,2 мм - 4 мм

DIN53352

Разчупваща сила

≥450

DIN53354

Сила на разкъсване

≥80

DIN53356

Хидроизолация

1MPa за 10 часа

UNI 8202/21

Удължение при скъсване

≥17

UNI 8202/8

Устойчивост на разкъсване

≥ 1500

UNI 8202/8

Приложимо

-70 - 70°C

Geomembrane

DER е професионаленЕзерна непропусклива мембранаматериалпроизводител, нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор на ГеомембранаРолки, илизасаждане на кърпа Материал и ако имате някакви въпроси или изисквания забрезент, моля свържете се с нас свободно. WhatsApp +8615821774106 Имейл joyce@derflex.comDER New Material е един от водещите производители и доставчици на геомембрани от непромокаеми мембрани в Китай, с професионална фабрика, ние можем да произвеждаме висококачествени геомембрани от непропусклива мембрана за засаждане на геомембрани на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба . Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: езерна непропусклива мембрана засаждане плат геомембрана, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like