Материал на ролката от PVC банер

Материалът от рула от PVC банер е най-продаваните продукти в историята на DERFLEX. PVC банер материал може да бъде разделен на фронтов банер материал, подсветка банер материал, блокиране банер материал, банер материали окото.

Информация за продукта

Материалът от рула от PVC банер е най-продаваните продукти в историята на DERFLEX.

PVC банер материал може да бъде разделен на фронтов банер материал, подсветка банер материал, блокиране банер материал, банер материали окото.


Флагманът Frontlit се използва широко за външен билборд, включително пътни странични билбордове, табели със знаци за супермаркети; както и за външни и вътрешни рекламни банери;

13oz frontlit банер

предни лампови банерни материали


Банерният материал от PVC подсветка е основният материал, използван за светлинната кутия. LED светлината идва от задната страна на отпечатания банер, дава добра сцена и външен вид на снимките.

Банер с подсветка

outdoor backlit PVC banner


Блокът от PVC банер е друг вид предна светлина от PVC банер . Има два вида материали за блокиране на банери:

Черният банер , същият като бял / бял банер, черно / бял банер материал се използва като външен рекламен материал в страните с дълга слънчева светлина и силно слънце. Черният гръб прави светлината да не идва от задната страна, за да се защити доброто представяне на картината.

черен обратно PVC банер

черен заден фронт

Двустранно печатаем PVC банер . Има 4 слоя PVC фолио за този вид PVC банер материал. 2 отпечатващ PVC слой от двете страни на банера; полиестерния слой и слоя от черен PVC филм, за да се предпазят снимките от влиянието им върху картината от противоположните странични чертежи. Можем да отпечатаме 2 напълно различни картини върху различната страна на PVC-банерния материал .

двустранен печат банер материал

полюс материал банер на едро


PVC banner е широко използван във ветровито пространство за реклама. Перфориран материал от банери прави лесно преминаването на вятъра, по-лесно е инсталирането и защитата на банера от удар от силния вятър.

материал за банери

перфориран банер


DER нов материал е един от водещите производители и доставчици на PVC PVC банер барабан материал, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени PVC банер ролка материал на конкурентна цена, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC банер ролка материал, фронтон банер материал, подсветка банер материал, блокиране банер материал, банер материали окото.
Запитване

You Might Also Like