Тъкани с PVC покритие за сгъваеми рибарници

Резервоарът за рибовъдство с PVC брезент е един вид сгъваемо платно рибно езерце, което се използва широко в съвременната система за рециркулираща аквакултура. За своето предимство на преносим, ​​дълъг живот на открито и нетоксичен, той е много предпочитан от рибните ферми.

Информация за продукта

Резервоар за рибовъдство от PVC брезенте един видСгъваемо платно рибно езерцекоето се използва широко в съвременната система за рециркулираща аквакултура. За своето предимство на преносим, ​​дълъг живот на открито и нетоксичен, той е много предпочитан от рибните ферми.

PVC Tarpaulin Fish Farming Tank

Тъкани с PVC покритие за сгъваем резервоар за аквакултурисаБрезент с PVC покритиекойто е изработен от полиестерна тъкан, покрита с PVC, за да стане водоустойчива. Материалът на основната тъкан е полиестерно влакно, което е обработено с PVC пластмаса. Характеристики: Водоустойчивите характеристики са особено забележителни, якостта на опън е средна и не диша. Може да се използва като водни платнени чанти, промишлени чанти за басейн, мушами, палатки и др. Не изискват дишащи платнища.

PVC Coated Fabric for Foldable Aquaculture Tank

Изпълнение и характеристики наСгъваем резервоар за аквакултури

1. Отлична устойчивост на проникване на вода, водоустойчивост ≥20KPa

2. Очевидно действие срещу плесен и огнезащита, забавяне на горенето ≤10 секунди

3. Добра устойчивост на корозия, устойчивост на киселини, алкали, устойчивост на сол и друга корозия

4. Добра термоустойчивост

5. Леко тегло, 0,5-0,8 кг на квадратен метър, добра гъвкавост при ниска температура, без напукване при -30 ℃

7. Висока якост на опън

8. Изключително ниска абсорбция на вода, бързо изсъхване след дъжд, без наддаване на тегло, лесен за използване

9. Топлоуплътняване с висока честота, без изтичане на вода, без напукване


Основна спецификация наПлат с PVC покритие за сгъваема езерце

Тестова позиция

стойност

мерна единица

метод на тестване

Основен плат

1000D*1000D

Дение


строителство

20*20

Конци / Inch2


общо тегло

650

gsm

DIN53352

Разчупваща сила

L :2300

N / 5CM

DIN53354

W:2100

Сила на разкъсване

L:350

N / 5CM

DIN53356

W:300

Адхезия

80

N / 5CM

DIN53357

Бързост на цветовете

≥7-8

Клас


Приложимо

-30—70


Foldable Aquaculture Tank


Брезент с PVC покритиесе използва широко катоМногофункционални сгъваеми резервоари за аквакултури, за по-добро пространство и рентабилност

Aquaculture Multiuse Foldable Tanks

Canvas Fish Pond

Защо DERFLEX:

2000 квадратни метра производствено предприятие, 1000 квадратни метра преработвателно предприятие и 300 квадратни метра склад; една автоматична линия за производство на пластмасови покрития, 32 високоскоростни стана, 500 000 квадратни метра конвенционално производство на месец; 25 оборудване за обработка на платно, 5000 квадратни метра дневно производство; могат да бъдат доставени навреме за партидна поръчка или персонализирана персонализация. Добре дошли да се консултирате и закупитестопанска платнена ролетна щора, брезентова ролетна щора, Голямо издръжливо сгъваемо платно рибно езерце, брезент за кравии така нататък.

Large Durable Collapsible Canvas Fish Pond

DER New Material е един от водещите китайски pvc покрити платове за сгъваеми производители и доставчици на езерца, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествени pvc покрити платове за сгъваеми рибарници на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба . Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: плат с PVC покритие за сгъваемо езерце, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like