ПВЦ покритие платове за въздухоплавателни средства

Въздушните възглавници са превозни средства с въздушна възглавница, поддържани от въздуха на дъното на кораба и обикновено се образуват от непрекъснато подаден газ под налягане. Призракът се използва предимно за водно корабоплаване и шофиране с лед, и може да се приземи и върху някаква гладка форма и плаващ док.

Информация за продукта


ПВЦ покритие платове за въздухоплавателни средства


ПВЦ покритие платове за въздухоплавателни средства


Hov ercraft е превозно средство с въздушна възглавница, поддържано от въздуха на дъното на кораба и обикновено се формира от непрекъснато подаден газ под налягане. Призракът се използва предимно за водно корабоплаване и шофиране с лед, и може да се приземи и върху някаква гладка форма и плаващ док.


Hovercraft


В сравнение с обичайните използвани тъкани, PVC материал от брезент има предимствата на съпротивление на разкъсване, устойчивост срещу плесени и ултравиолетови лъчи.


air cushion vehicle


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за продажба. Очакваме Вашето сътрудничество.


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезента   в Китай, а междувременно развиваме и обновяваме непрекъснато подобряване на нашите резултати.


DER Нов Материал е един от водещите платове Китай pvc покритие за производители и доставчици на въздухоплавателни средства, с професионални фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени PVC платове покритие за hovercraft на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC покритие платове за hovercraft, Hovercraft, въздух възглавница превозно средство, pvc брезентов материал, pvc брезент
Запитване

You Might Also Like