ПВЦ покрити водни резервоари

Гъвкавият резервоар за вода е изработен от пластмасово покритие, което осигурява начин за съхранение на водата. Тя има много приложения в нашия живот независимо от използването на хоум, или за механично използване, това е доста важно.

Информация за продукта


ПВЦ покрити водни резервоари


ПВЦ покрити водни резервоари


Гъвкавият резервоар за вода е изработен от пластмасови покрити тапи, които са снабдени с пластмаса   осигурява начин за съхранение на водата. Той има много приложения в нашия живот   независимо от използването на хоумрата или за механично използване, това е доста важно.


Гъвкав резервоар за вода


Уникалните характеристики на пластмасовите тапи, покрити с PVC покритие, като: устойчивост на ниски и високи температури, не увреждат околната среда и не замърсяват водата, го правят по-широко използван.


DERFLEX Основен продукт:

Номер на частта

спецификация

DG1122

1000D * 1000D, 20 * 20, 650 грама

DG1330

1000D * 1000D, 30 * 30, 900 грама


пластмасови покрити тапи


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип по продажбите. Очакваме Вашето сътрудничество.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на PVC пластмасови резервоари, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени PVC покритие танкове вода на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: пластмасови покрития с PVC покритие, пластмасови покрити пластове, Гъвкав резервоар за вода,
Запитване

You Might Also Like