Pvc Надуваеми плат

ПВЦ надуваема тъкан е основен материал за производство на продукти като: PVC надуваеми лодки, подслон, развлекателни съоръжения и така нататък. В сравнение с други материали, pvc tarps са по-икономични, трайни и гъвкави.

Информация за продукта

Pvc Надуваеми плат


PVC надуваеми лодки


ПВЦ надуваема тъкан е основен материал за производство на продукти като: PVC надуваеми лодки , подслон, развлекателни съоръжения и така нататък. В сравнение с други материали, pvc tarps са по-икономични, трайни и гъвкави.

ПВЦ надуваема тъкан


Pvc брезентови продукти имат charcaters както по-долу:

.водоустойчив

.устойчивост на корозия

.висока степен на въздействие

устойчивост на съпротивление


PVC tarps


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за продажба. Очакваме Вашето сътрудничество.


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезента   в Китай, а междувременно развиваме и обновяваме непрекъснато подобряване на нашите резултати.

DER нов материал е един от водещите Китай Pvc Надуваеми тъкани производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествена Pvc Надуваеми Fabric на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC надуваеми плат, PVC надуваеми лодки, pvc тарпи, DERFLEX, PVC брезент
Запитване

You Might Also Like