Тъкани от PVC изкуствена кожа

Soft Cover Leather се отнася до метод за декорация на стени, който е снабден с гъвкави материали на повърхността на вътрешното приложение. PVC кожените материали са меки по текстура и меки на цвят, което може да смекчи цялостната атмосфера в пространството, а дълбокият му триизмерен усет също може да подобри качеството на дома.

Информация за продукта

Мека корица кожасе отнася до метод за декорация на стени, който е опакован с гъвкави материали на повърхността на вътрешното приложение.PVC кожа материалса меки по текстура и меки на цвят, които могат да омекотят цялостната атмосфера в пространството, а дълбокият му триизмерен усет също може да подобри качеството на дома. В допълнение към функцията за разкрасяване на пространството, по-важно е той да има функциите на звукопоглъщане, звукоизолация, влагоустойчивост и анти-сблъсък.

主图

PVC изкуствена кожае подобен на кожа пластмасов продукт, изработен от PVC смола, добавки и тъканна основа чрез различни техники на обработка.

Добавки: стабилизатори, пластификатори, смазки и пълнители и др.

Субстрат: обикновено текстилен плат и трикотаж

Процес: Календариране, омесената смес се прави в необходимия филм или лист върху календар и се ламинира с предварително загрятата основа от плат (с помощта на лепило), след което се релефно, охлажда и обработва повърхността, за да се направи изкуствена кожа. Календарната производствена линия от PVC кожена материя е сравнително зряла и завършена и е произведена в Китай. Той има предимствата на високо ниво на автоматизация, висока точност на размера на продукта и висока производствена ефективност.

Има много цветове и шарки наогнезащитна PVC кожа.

Естествен цвят, разкошен цвят, богат и разнообразен, красив модел, елегантен и висок клас стил, прост и щедър, мек цвят, топъл и богат, квадратни ъгли и непрекъсната симетрия са всички ефекти, които могат да бъдат описани катоДекорация от PVC кожа. Моделите на цветя като цветя, абстракции, квадрати и ромби се използват широко в меките торби. Устойчиво черно, романтично лилаво, страстно червено, спокойно синьо, сладко розово, рустикално сиво и елегантно светло зелено се използват широко в меките чанти.

Предимства наТъкани от PVC изкуствена кожа

Екологичен, огнезащитен, устойчив на абразия повече от 100 000 пъти. Меката кожа обвива твърда стена, което ще даде на хората топло и спокойно усещане. Стената, декорирана от мекия пакет, е проста и щедра, цветът е мек, топъл и наситен, ръбовете и ъглите са квадратни, непрекъснатата симетрия и усещането е относително меко и удобно.

Има три важни причини, поради които PVC може да се използва широко в индустрията на строителни материали:

1. PVC уникално изпълнение (дъждоустойчив, огнеупорен, антистатичен, лесен за оформяне),

2. Достъпната цена на PVC. Обикновеният лепилен филм е директно прикрепен към повърхността на дъската с лепило при стайна температура, така че след една или две години филмът лесно пада. PVC фолиото се притиска върху повърхността на дъската при висока температура от 110 градуса с помощта на специален вакуумен ламинатор, така че не е лесно да падне. Макар чеРелефна кожа от PVCима отлично осигуряване на качеството, някои хора могат да го кажатPVC изкуствена кожав края на краищата е химичен продукт, не е сравним с естествените материали, не може да се изключи токсичност и мирис и неизбежно ще навреди на околната среда. Фактът не е такъв. Това е така, защото суровините за производството на PVC фолио са специално рафинирани и токсичните вещества се извличат напълно. Следователно PVC е напълно нетоксичен и безвкусен и не предизвиква дразнене на човешката кожа или дихателната система. За хора, които са алергични към боя, мебелите или кухненските прибори, увити в PVC фолио, са много подходящи.

3. Лесно се почиства. Като пример вземете мебелите с PVC кожа. Ако тази мебел не използваPVC кожа, но използвайте обикновена дървесина като повърхност, тогава само почистването и поправката ще увеличат удивителните разходи. В малко градче в Обединеното кралство хората използват дървени прозорци през последните две десетилетия. Някой разследва разходите за почистване и поддръжка на тези прозорци и ги сравнява с разходите за почистване наPVC кожа материал.

PVC embossed leather

1. Защита на околната среда PVC кожа (олово, PAH, тежки метали, PH стойност, о-бензен, органотинови съединения, APEO, DMF могат да преминат тестове за околната среда на ЕС и САЩ)

2. Кожени ръкавици(износоустойчив, противоплъзгащ, антистатичен)

3. Устойчива на студ кожа(има добра устойчивост на ниска температура и изкривяване и може да издържи повече от 3000 пъти при минус 25 ℃)

4. Огнезащитна антибактериална кожа(огнезащитен ефект може да достигне: непрекъснато изгаряне ≤ 5 секунди, огнезащитно ≤ 5 секунди, дължина на огнезащитно ≤ 8 секунди)

5. Водоустойчив и влагопропусклив PVC(устойчивост на водно налягане: FZ / TO1004-1991: 3000-100OMMH20 воден стълб; пропускливост на влага: BW изпитване: 3000-7000g / m / 24 часа)

6. Устойчив на износване и устойчив на корозия водоустойчив плат(специална водоустойчива материя с устойчива на износване, устойчива на киселини, алкали, корозия, хидролиза и студоустойчивост)

7. Credential кожа (има определена степен на устойчивост на надраскване, износоустойчивост, устойчивост на отпечатване на мастило, устойчивост на висока температура)

Някои популярни модели наPVC изкуствена кожа

Модел на личи

Име на продукта

Модел от личи PVC кожена материя

Суров материал

PVC

Дебелина

0,5 мм / 20 милиметра

Цветове

33 цвята за избор на клиента

Основен плат

Трикотажна материя

Ширина на ролката

137 см или 54 "

Lychee pattern PVC leather fabric

Груба матова текстура

Име на продукта

Груба матова текстура от PVC кожа

Дебелина

1,0 мм

Ширина

1.37M

Цвят

Черен

Основна материя

Полиестерна материя

Lychee pattern PVC leather fabric

Шар на кравешки врат

Име на продукта

Модел на кравешки врат PVC плат кожа

Дебелина

0.8 мм

Ширина

137см

Цвят

Черен

Основна материя

Черен плетен плат

Lychee pattern PVC leather fabric

Крокодил

Име на продукта

Крокодилска кожа с висок гланц

Суров материал

PVC

Дебелина

0,5 мм

Цвят

Черен

Основна материя

137 см (54 ")

Lychee pattern PVC leather fabric

Модел от сламена подложка

Име на продукта

Сламена подложка от PVC кожа

Материал

PVC

Дебелина

0.7 мм

Цвят

Черен

Основна материя

Трикотажна материя

Ширина

137см

Lychee pattern PVC leather fabric

Кожа против хлъзгане

Име на продукта

PVC противоплъзгаща се кожа

Материал

PVC

Дебелина

0.8 мм

Цвят

Черен

Основна материя

Трикотажна материя / Оксфордска тъкан

Ширина

137см

Lychee pattern PVC leather fabric

PVC кожени платовемогат да бъдат персонализирани за различни приложения. Моля, не се колебайте да се откажете, ако имате нужда

Приложения

Полетата на приложение наТъкани от PVC изкуствена кожавключват всички аспекти на живота на хората от&# 39, като обувки, облекло, мебели, багаж и интериор на автомобили. Сред тях облеклото и мебелите представляват най-голям дял. Годишното търсене нараства всяка година и делът също се увеличава.

С бързото развитие на местната автомобилна индустрия през последните години, вътрешният автомобилен пазар на интериора има сравнително бързо търсенеPVC кожена кърпа. Особено през 2009 г. автомобилната декоративна кожа достига 180 милиона метра, което е увеличение с 44% спрямо 2008 г. Тъй като автомобилната индустрия е индустрия на стълбовете, бъдещата тенденция за развитие на автомобилите е добра и търсенето на съответни интериорни материали също ще поддържа растеж.

Мека опаковкасе използва най-вече в хотели от висок клас, клубове, телевизори и други места и рядко се срещат в домовете. Търговски къщи, вили и градски къщи в някои общности от висок клас също ще бъдат използвани в голям мащаб по време на обновяване. Също така се използва широко при декорацията на хотели от висок клас, вили, KTV, плъзгащи се врати, фонови стени, дивани, интериори на автомобили и др.

Основни приложения

PVC опаковъчна кожаизползва се за луксозно опаковане на опаковки за подаръци, опаковки за бижута и др

PVC packaging leather


PVC канцеларски кожиза съхранение на канцеларски материали

PVC stationery leather


PVC кожа за багаж/ PVC чанта кожаза изработка на чанти и чанти за багаж

PVC handbag leather

ПВЦ автомобилна кожаза Автомобилен интериор

PVC car leather

PVC мебели кожа/ PVC диван кожа

PVC Sofa Leather

Защо DERFLEX?

1. 20 години опит с фокус върхуPVC кожени платове.

2. Непрекъснато сътрудничество с University Labs за разработване на нови материали, отговарящи на изискванията на клиента;

3. Източници на относителни материали за правилни продукти

4. Сервизно обслужване: Всички проблеми с качеството могат да бъдат решени в рамките на 1 седмица

PVC Sofa Leather

DER New Material е един от водещите китайски производители и доставчици на pvc изкуствена кожа, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена pvc плат от изкуствена кожа на конкурентна цена и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: pvc плат от изкуствена кожа, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like