PVC PU изкуствена кожа за диван багаж издръжлив

PVC / PU кожа е вид изкуствена кожа, пълното име е „подсилена с микрофибър кожа“, която принадлежи към висок клас кожа в синтетична кожа. Той има предимствата на устойчивост на износване, студоустойчивост, дишане, устойчивост на стареене, мека текстура, защита на околната среда и красив външен вид.

Информация за продукта

PVC PUИзкуствена кожаза диван Багаж издръжлив

Вид изкуствена кожа, пълното име е"подсилена с микрофибър кожаGG quot ;, която принадлежи към висок клас кожа от синтетична кожа.
Той има предимствата на устойчивост на износване, студоустойчивост, дишане, устойчивост на стареене, мека текстура, защита на околната среда и красив външен вид.

Външният вид и вътрешната структура наPVC изкуствена кожаса много близки до тези от естествена кожа, а други физически свойства са близки до тези от естествена кожа, а цветът е по-жив от естествената кожа.
Съпротивлението при сгъване може да достигне повече от 1 милион пъти при стайна температура, а съпротивлението при сгъване при ниска температура също може да достигне нивото на естествена кожа.

The lampshade covers the perforated material

Естествената кожа се използва широко при производството на ежедневни нужди и индустриални продукти поради отличните си естествени характеристики. С нарастването на световното население на&# 39, човешкото търсене на кожа се е удвоило и ограниченото количество естествена кожа отдавна не е в състояние да задоволи това търсене.
За да разрешат това противоречие, учените започнаха да изследват и разработват изкуствена кожа иPU изкуствена кожасинтетична кожа преди десетилетия, за да компенсира недостатъците на естествената кожа. Историческият процес на повече от 50 години изследвания е процесът на изкуствена кожа и изкуствена кожа, предизвикваща естествена кожа.
Учените започнаха с изучаване и анализ на химическия състав и организационната структура на естествената кожа, като се започне с нитроцелулозен лакиран плат и се навлезе в PVC изкуствена кожа, която е първото поколение изкуствена кожа.

На тази основа учените са направили много подобрения и проучвания, първо подобряването на основата, а след това модификацията и подобряването на смолата за покритие. През 70-те годиниИзкуствена кожа PUса били пробити с игла в мрежи, свързани в мрежи и т.н., така че основният материал да е с форма на лотос, с форма на кухи влакна и да е достигнал пореста структура, която е била в съответствие с нетната структура на естествената кожа. Изискване: Повърхностният слой от синтетична кожа по това време вече може да бъде направен от микропореста структура полиуретанов слой, който е еквивалентен на зърното от естествена кожа.
В резултат външният вид и вътрешната структура наИзкуствена кожа с висок гланцса постепенно близки до тези от естествена кожа, а други физически свойства са близки до показателите на естествена кожа, а цветът е по-ярък от естествената кожа; неговата нормална температурна сгъваемост достига повече от 1 милион пъти, а сгъваемата при ниска температура също може да достигне нивото на естествена кожа.
Появата на свръхфинна PU синтетична кожа е третото поколение изкуствена кожа. Нетъканата материя от нейната триизмерна структурна мрежа създава условия за синтетична кожа да настигне естествената кожа по отношение на основния материал.

PVC artificial leather

Принтирана изкуствена кожакомбинира новоразработената PU импрегнираща суспензия и технология за обработка на композитен повърхностен слой с отворена пореста структура, упражнява огромната повърхност на свръхфинни влакна и силно поглъщане на вода, което прави свръхфинната PU синтетична кожа притежава свръхфинна присъща хигроскопични свойства на естествената кожа от колагенови влакна да се сравнява с висококачествена естествена кожа по отношение на вътрешната микроструктура, външния вид, текстурата и физическите свойства и удобството на хората при носене на&# 39 В допълнение, микрофибърната синтетична кожа превъзхожда естествената кожа по отношение на химическа устойчивост, еднородност на качеството, мащабна приспособимост за производство и обработка, както и водоустойчивост и устойчивост на плесени.

Практиката доказа, че отличните свойства на синтетичната кожа не могат да бъдат заменени от естествена кожа. Според анализа на вътрешния и външния пазар синтетичната кожа до голяма степен е заместила естествената кожа с недостатъчни ресурси.
Използването на изкуствена кожа и синтетична кожа за декорация на чанти, дрехи, обувки, превозни средства и мебели е все по-широко признато от пазара. Широкият му набор от приложения, големи количества и много разновидности не могат да бъдат удовлетворени от традиционната естествена кожа.

Личи модел с изкуствена кожаХарактеристика

1. Притежава изключително отлична устойчивост на износване, отлична дишаща способност и устойчивост на стареене. Устойчивостта на сгъване е сравнима с тази на естествената кожа. Нормална температура огъване ...
2. Умерено удължаване (добро усещане на кожата). Висока якост на скъсване и якост на отлепване (висока устойчивост на абразия, якост на скъсване, якост на опън).
3. Принадлежи към рециклирана кожа. Чувства се по-мек от истинска кожа и има силна гъвкавост. Това е кожа от висок клас в синтетична кожа и принадлежи към нов тип кожа ...
4. Няма да има замърсяване от производството до използване, а екологичните показатели са по-добри.
5. Той има предимствата на устойчивост на износване, студоустойчивост, дишане, устойчивост на стареене и красив външен вид. Това е най-добрият избор да замените естествената кожа.

Printed artificial leather

Изкуствена кожа УенжоуПоддръжка
1. Използвайте чиста вода, която не надвишава 40 градуса по Целзий, за почистване или използвайте препарат или висококачествен бензин.
2. Не подлагайте химическо чистене и излагайте на слънце.
3. Не докосвайте някои органични разтворители

4. Не излагайте на слънце
5. Не докосвайте някои органични разтворители
6. Якето от PU кожа трябва да се окачи и да се събере в чанта за събиране и не може да се сгъва.


Стока
Перфориран таван филм
Материал
Микрофибърна PVC / PU кожа
Дебелина
0,25 мм-3 ммили персонализирани
Цвят
Червено, оранжево, розово, зелено, армейско зелено, синьо, тъмно синьо, шоколад, тъмно лилаво, бежово и др.
Ширина
140см
Наречен също
кожена материя, PVC мека кожа
Опит
20 години
Употреба
Обувки, чанти, облекло, колани, ръкавици, дом, мебели, облекла, музикални инструменти, промишленост
ПробаPU да 7 дни, PVC без проба
Преднина15-30 дни

Релефна изкуствена кожашироко използвани по-долу:

pu leather material

Диван, столче за кола и др .:

poly urethane fabric

PVC изкуствена синтетична кожаЗащо DERFLEX?

Производствени възможности и опит

DERFLEX е професионаленИзкуствена кожа чернапроизводител в Китай с опит над 20 години.

50 машини за плетене и тъкане за изработване на платове;

4 машини за нанасяне на покрития за PVC покритие;

400-500 работници 24 часа в производството (2 бързи)

15 инженери да изследват нови продукти и технологии, за да отговорят на изискванията на клиента.

Perforated PU leather

Derflex 20 year

Услуги

Проби: БезплатноКожа за багажпробина разположение в DHL акаунт на клиентите

Гаранция за качество: Всеки проблем с качеството по време на гаранционния период ще бъде решен веднага след обратна връзка

Професионален екип за международни продажби: 7 * 24 часа онлайн услуга. На всички въпроси ще се отговори след 24 часа.

Доставка: Дългосрочно сътрудничество с национални и международни корабни агенти, което осигурява доставката на продукта за първи път.

Срок на плащане: Клиентите с дългосрочно стабилно сътрудничество ще бъдат подкрепени с определени начини на плащане

Какво повече: 0086 17316447897

Hot Tags: PVC изкуствена кожа, PU изкуствена кожа, изкуствена кожа PU, изкуствен кожен блясък, щампована изкуствена кожа, изкуствена кожа с личи, Wenzhou изкуствена кожа, релефна изкуствена кожа, изкуствена кожа черна, PVC изкуствена синтетична кожа, диван кожа, автомобилна кожа, багаж кожа, без мирис и издръжлив
Запитване

You Might Also Like