PVC покривка плат

PVC анти-оцветяващи покривки за маса е нов вид покривка за маса. Основната му суровина е мека PVC пластмаса. По време на обработката ще се добави определено количество пластификатор, смазочен материал, стабилизатор, пълнител и др. PVC фолио за прилепване е един и същ материал.

Информация за продукта

PVC покривка против оцветяванее нов вид покривка. Основната му суровина е мека PVC пластмаса. По време на обработката ще се добави определено количество пластификатор, смазочен материал, стабилизатор, пълнител и др. PVC фолио за прилепване е един и същ материал.

 PVC anti-staining tablecloth

 PVC oil-proof tablecloth

В сравнение с обикновените покривки, анти-попаряващиPvc масло-доказателство покривкаимат някои предимства, че други покривки не разполагат, като устойчивост на износване, водоустойчив, анти-попарване, масло устойчиви, не хлъзгане, и висока устойчивост на температура.

 

Съответстващ стил

- Да се използва за украса на къщата и офиса или хотела.
- Да се използва като защитна маса.

 PVC antifouling tablecloth manufacturer

Anti-scalding tablecloth

Услуги:

1) Професионален екип за производство с опит над 15 години;

2) Строга система за qC за консистенция на продуктите;

3) Всички въпроси или запитвания ще бъдат отразени в рамките на 8 часа;

4) Всеки проблем с качеството ще бъде възстановяване с 3 работни дни

 

 

DER е професионаленПроизводител на pvc покривки против облива,нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор наПокривка против попарванеИлиМасло-доказателство PVC покривка за масаи ако имате въпроси или изисквания заPVC Мека покривка, моля свържете се с нас свободно.

PVC Soft Tablecloth

DER New Material е един от водещите Китай PVC покривка плат производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествени PVC покривка плат на конкурентна цена, и ние винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти течен продукт от нас.
Hot Tags: PVC покривка, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, високо качество, за продажба
Запитване

You Might Also Like