Pvc покритие рибно езерце Fabric

ПВЦ покритие може да се използва за изграждане на езерце за задоволяване на различни нужди, е много лесно да се инсталира. Цената на плата плат плат са ниски, освен това има много приложения в нашия живот. Независимо дали искате да построите малка финландска езерце за семейство или да построите огромна профсъюзна водна ферма.

Информация за продукта

Pvc покритие рибно езерце Fabric


pvc tarps fabric


Pvc брезент може да се използва за изграждане на рибарско езерце, за да отговори на различни нужди, е много лесно да се инсталира. Цената на плата плат плат са ниски, освен това има много приложения в нашия живот. Независимо дали искате да построите малко рибно езерце за семейство или да построите огромна професионална водна ферма.


ПВЦ платнище рибно езерце Fabric


Продуктите от ПВЦ тарпи имат много предимства като: лека, водоустойчива, устойчива на абразия и трайни, като междувременно те лесно се почистват и съхраняват.


pvc tarps


Ако имате интерес или въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип за продажба. Очакваме Вашето сътрудничество.


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезента   в Китай, а междувременно развиваме и обновяваме непрекъснато подобряване на нашите резултати.


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на PVC Pvc Coated Fish Pond Fabric, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени Pvc Coated Fish Pond Fabric на конкурентни цени и винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC покритие риба езотериране плат, Pvc брезент, pvc плат плат, pvc tarps
Запитване

You Might Also Like