Pvc брезент за евакуация слайд

ПВЦ платното за евакуация се използва като мобилно спасително оборудване на пожарния асансьор и колата с висока платформа. Високопоставеният персонал на бедствие регулира скоростта на плъзгане чрез промените на коляното, лактите, ръцете и формата на крайниците и бързо се откъсва от опасните зони. С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно развиваме и обновяваме, за да подобряваме непрекъснато изпълнението си.

Информация за продукта

PVC брезент за евакуационен слайд


PVC брезент за евакуационен слайд


ПВЦ платното за евакуация се използва като мобилно спасително оборудване на пожарния асансьор и колата с висока платформа. Високопоставеният персонал на бедствие регулира скоростта на плъзгане чрез промените на коляното, лактите, ръцете и формата на крайниците и бързо се откъсва от опасните зони.


PVC брезент за евакуационен слайд


PVC брезент за евакуационен слайд


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно развиваме и обновяваме, за да подобряваме непрекъснато изпълнението си.


DER нов материал е един от водещите Китай брезент за евакуация плъзгачи производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествена PVC брезент за евакуация слайд на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC брезент за евакуационен слайд, DERFLEX, PVC брезент
Запитване

You Might Also Like