Pvc брезент за сгъваем каяк

ПВЦ платната за сгъваем каяк осигуряват по-добър избор за хората, които искат да пътуват. Интересно и забавно. Тя може да се носи на гърба на гърба и може да се използва на яхтата за един от развлекателните проекти, а също така е удобно да се побере в багажника на колата. С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно развиваме и обновяваме, за да подобряваме непрекъснато изпълнението си.

Информация за продукта

PVC брезент за сгъване на каяк


pvc tarpaulin for folding kayak


ПВЦ платната за сгъваем каяк осигуряват по-добър избор за хората, които искат да пътуват. Интересно и забавно. Тя може да се носи на гърба на гърба и може да се използва на яхтата за един от развлекателните проекти, а също така е удобно да се побере в багажника на колата.


pvc tarpaulin for folding kayak


pvc tarpaulin for folding kayak


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно развиваме и обновяваме, за да подобряваме непрекъснато изпълнението си.DER нов материал е един от водещите Китай пластмасови брезентови за сгъваеми производители и доставчици на каяк, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествена PVC брезент за сгъване каяк на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: Pvc Брезент за сгъваем каяк, DERFLEX, Pvc брезент
Запитване

You Might Also Like