Pvc платно за морско оборудване

Материалът има предимствата на висока анти ултравиолетова, висока износоустойчивост и екстремна температура. Той се използва широко във водата и дългосрочното излагане на слънце, море и климатични условия за професионална или развлекателна употреба на надуваеми конструкции. С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно ние разработваме и иновации, за да подобрим непрекъснато нашите резултати.

Информация за продукта

PVC брезент за морско оборудване

pvc tarpaulin for marine equipment


Материалът за брезентови лодки има предимствата на висока устойчивост срещу ултравиолетови лъчи, висока устойчивост на абразия и екстремна температура. Той се използва широко във водата и дългосрочното излагане на слънце, море и климатични условия за професионални или отдих на надуваеми конструкции.


PVC брезент за морско оборудванеpvc tarpaulin for marine equipment


С 15 години производствен опит, DERFLEX е вашият най-добър избор. Нашето предприятие заема водеща роля в областта на PVC брезент в Китай и междувременно ние разработваме и иновации, за да подобрим непрекъснато нашите резултати.


DER нов материал е един от водещите Китай пластмасови брезент за производители и доставчици на морско оборудване, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвежда висококачествена PVC брезент за морско оборудване на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: PVC брезент, PVC брезент за морско оборудване, кораб брезент материал, DERFLEX, PVC брезент
Запитване

You Might Also Like