PVC текстурирана покривка

Шанхай DER New Material Co., Ltd е професионален доставчик и износител на PVC покривки за покривки за маса в Китай, който се занимава с проектирането, разработването и производството на тъкани за покривки от PVC.

Информация за продукта

ПВЦ плат за масаса не само плат, но и разнообразие от модели и шарки и освен това могат да бъдат прозрачни, в допълнение към покривки за селски стил и европейски стил, опростен стил и други стилове, с добър декоративен ефект.

PVC table cloth

PVC imitation cloth tablecloth

Повърхността наPVC покривка за масае устойчив на износване. ПарчеPVC покривка за масаможе да се използва многократно след многократно избърсване. Освен това, повърхността наПокривка от имитация на плат от PVCе гладка и не е лесно да се оцвети с масло. След като петролното петно ​​се прилепне към повърхността наПлат за маса за гладене, трябва само да се почиства с малко количество почистващ препарат и не е необходимо да се почиства като обикновена покривка.

0010010 Nbsp;

Слънцезащитни филми за прозорци

- & nbsp; Използва се за украса на къщата или офиса.
- & nbsp; Да се ​​използва като защита Сигурност и поверителност.

- & nbsp; Да се ​​използва като Block high temperature.

Anti Ironing Table Cloth

Faux Linen Rectangle Table Cloth

Обслужване наПлат за маса с правоъгълно бельо

0010010 Nbsp;

1) Професионален продуцентски екип с опит над 1 5 години;

2) Строга система за контрол на качеството, за да се правят консистенционни продукти;

3) На всеки въпрос или запитване ще бъде отговорено в рамките на 8 часа;

4) Всеки проблем с качеството ще бъде възстановен с 3 работни дни

0010010 Nbsp;

DER е професионаленпроизводител на пвх водоустойчива покривка,нашите продукти са в промоция. Ако сте дистрибутор наПокритие за маса с правоъгълно бельо, илиленена покривка за маса, и ако имате въпроси или изискване отСлънцезащитни филми за прозорци, моля, свържете се с нас безплатно.

linen tablecloth

DER New Material е един от водещите производители и доставчици на текстурирани покривки от pvc за Китай, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена текстурирана покривка от пвх на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: ПВЦ текстурирана покривка, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествена, за продажба
Запитване

You Might Also Like