PVC хидроизолационна мембрана за тунел

PVC хидроизолационната мембрана за тунел е вид висококачествен, високомолекулен хидроизолационен лист, който се добавя с пластификатор, анти-ултравиолетов, анти-стареене, стабилизатор и други помощни средства за обработка чрез PVC смола.

Информация за продукта

PVC покривни мембрани е термопластична PVC намотка. Бобината е изработена от тъкан от полиестерни влакна или стъклени влакна като подсилващо ребро. Чрез специален метод на екструзионно покритие, двустранният полиетиленов оксиден пластмасов слой и ребрата, подсилени със среден полиестер или стъклени влакна, се комбинират, за да образуват полимерна намотка.

PVC waterproofing membrane for tunnel

PVC хидроизолационната мембрана за тунел е вид висококачествен, високомолекулен хидроизолационен лист, който се добавя с пластификатор, анти-ултравиолетов, анти-стареене, стабилизатор и други помощни средства за обработка чрез PVC смола. Той е направен от екструдиране. Благодарение на уникалната формула на продукта, този продукт има продължителност на живота далеч над тази на обикновените хидроизолационни материали. Цялата хидроизолационна система има продължителност на живота. Покривът е повече от 20 години, а подземният - повече от 50 години. Той е широко използван в строителството, тунелните проекти и строителството.

Основни спецификации на покривните мембрани от PVC тунел

продукт:

PVC хидроизолационна мембрана за тунелно покривно покритие

Предмети

спецификация

Тест стандарт

Основна тъкан

1000D * 1000D, 30 * 30


дебелина

≥2 мм +/- 5%

DIN53352

тегло

1350gsm

DIN53352

Разрушаваща сила

L: 2350; W: 2150 (N / 5CM)

DIN53354

Сила на разкъсване

L: 370; W: 320 (N / 5CM)

DIN53356

адхезия

80 (N / 5CM)

DIN53357

Хидроизолация

1MPa за 10 часа

UNI 8202/21

Удължение при скъсване

+ 250%

UNI 8202/8

Устойчивост на разкъсване

≥ 110 N / mm2

UNI 8202/8

Съпротивление на свързване

≥ 11 N / mm2

UNI 8202/8

FR

B2

GB8624-2012

приложим

-30 - 70 ° С

Нашата фабрика

Полиестерната тъкан с PVC покритие за тунелна хидроизолация е съставена от ло-фик полиестерна тъкан, покрита с полимерно PVC. Основна производствена линия, както е показано на снимката:

PVC coated polyester fabric for tunnel waterproofing

Приложение:

Основно приложение е за покрива на тунела, който се използва за хидроизолация.

PVC roof membrane manufacturers

DERFLEX е професионален производител на PVC покривна мембрана в Китай, с опит над 20 години. Ако се нуждаете от повече информация, моля свържете се с нас на upit@derflex.com .


DER New Material е една от водещите хидроизолационни мембрани от pvc за Китай за производители и доставчици на тунели, с професионална фабрика ние сме в състояние да произвеждаме висококачествена пвх хидроизолационна мембрана за тунели на конкурентни цени и винаги можем да ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продукти на едро от нас.
Hot Tags: пвх хидроизолационна мембрана за тунел, Китай, производители, доставчици, фабрика, на едро, висококачествена, за продажба
Запитване

You Might Also Like