Рефлективен постоянен адхезивен винил

DERFLEX доставя най-различни видове отразяващи винилови материали, рекламна степен отразяващи винил филм трайност 6-12 месеца, инженерни клас отразяващи 3-5 години, 5-7 години, 10 години на открито durance.

Информация за продукта

ВИДОВЕ ЛЕПИЛА: Отразяващата винилова облицовка е предварително покрита с PS лепило, което ще свързва листовете към основата само с натиск. Налягането може да се приложи с ръчна ролка, чистачка или ролков апликатор. Постоянното свързване няма да се осъществи до 48 часа след подаването на заявлението. НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЛИТЕРАТУРАТА да се замразява през 48-часовия период на втвърдяване.

отразяващ винил ролков материал

отразяващ винил меден гребен

отразяващи винилови листове


УСТОЙЧИВОСТ: Най-важните свойства на обратно отразяващите листове са отражение, цвят и трайност. От тях устойчивостта може да е най-важна, така че специално внимание беше насочено към подбора и използването на суровини и производствена технология, които ще осигурят максимална издръжливост. От безбройните проведени тестове се установява, че при прилагане, както е препоръчано, може да се очаква отразяващият винил да отговаря на стандартите за издръжливост, дадени по-долу, без ясно покритие. При определени условия на атмосферни влияния в листовете могат да се появят малки пукнатини, но такива пукнатини не намаляват значително дневните или нощните характеристики на знаците.  


ПРИЛОЖЕНИЕ: Предварително покрити с лепило, което ще залепва фолиото здраво и трайно за почистване и гладка повърхност на тестван и одобрен метал, покрит метал, пластмаса, шперплат и др.


СЪХРАНЕНИЕ И СРОК НА ЖИВОТ: Трябва да се съхранява на хладно, сухо и чисто място. Избягвайте излагане на пряка слънчева светлина и съхранение в прекалено влажни помещения. Срокът на годност на листовете е 12 месеца след доставката.


ПОДДРЪЖКА: Повърхностите покрити с прах или малки частици пясък трябва да се почистват с вода, съдържаща лек, неутрален почистващ разтвор. За да избегнете образуването на белези, използвайте мека, чиста кърпа или гъба при измиване и сушене. За да премахнете катран и маслени субстрати, леко разтрийте с мека кърпа, напоена с мек разтворител като керосин или терпентин.


DERFLEX доставя най-различни видове отразяващи винилови материали , рекламна степен отразяващи винил филм трайност 6-12 месеца, инженерни клас отразяващи 3-5 години, 5-7 години, 10 години на открито durance. Ако имате интерес, моля свържете се свободно с нас.

DER Нов Материал е един от водещите Китай отразяващи постоянно лепило винил производители и доставчици, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени отразяващи постоянно лепило винил на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: отразяващи постоянно лепило винил, Китай, производители, доставчици, фабрика, търговия на едро, висококачествени, за продажба
Запитване

You Might Also Like