Рефлективен знак за винил материал

Регистрация на винил Филмите, обикновено наричани отразяващи, всъщност са отразяващи винил материал. Това означава, че когато светлината удари техните повърхности, тя не се отразява обратно на светлинния източник. Вместо това тя се отразява в няколко посоки. Резултатът? Виждаш блясъка от почти всеки ъгъл.

Информация за продукта

Регистрация на винил Филмите, обикновено наричани отразяващи, всъщност са ретроотричащи винилови материали . Това означава, че когато светлината засегне техните повърхности, тя не се отразява обратно на светлинния източник. Вместо това тя се отразява в няколко посоки. Резултатът? Виждаш блясъка от почти всеки ъгъл.

Отразяващ винилов материал

отразяващ знак винил

инженерно отразяващ винил лист.jpg


Нашият отразяващ знак Винил използва разнообразни отразяващи технологии, за да произвежда различни нива на блясък. От затворената технология за стъклени перли за лещи до призматични модели, ние разполагаме с идеалния продукт за вашия проект. За винил материал за отразяващи знаци, използван в сигнала за трафик и безопасност, дори имаме Винил за отражателни знаци, който отговаря на федералните, държавните и местните правителствени стандарти.


Основни продукти:

DR3700: рекламен клас отразяващ винил , 6-12 месеца устойчивост, печат, мед гребен

DR3800: рекламен клас отразяващ винил, 6-12 месеца устойчивост, печат, обикновен;

DR3900: рекламен рефлективен банер, 6-12 месеца устойчивост, печат, мед гребен

DR1600: Рефлективен винил , тип PET, дълъг 3-5 години

DR1700: Рефлективен винил, РЕТ + акрилен тип, устойчив на 5-7 години

DR1800: Рефлективен винил за технически клас, Акрилен тип, дълготрайност 7-10 години


DER Нов Материал е един от водещите производители и доставчици на отражателни знаци Китай винил материал, с професионална фабрика, ние сме в състояние да произвеждат висококачествени рефлективни знак винил материал на конкурентни цени, и ние винаги можем да Ви предложим продукти за продажба. Добре дошли в продуктите на едро от нас.
Hot Tags: отразяващ знак винил материал, знак винил филми, ретроотражателни винил материал,
Запитване

You Might Also Like